Cum știi dacă ți-au fost făcute vrăji. Maica Siluana Vlad: Leacul este clar / video

Data publicării:
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Descriere foto: Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Maica Siluana Vlad a explicat cum ne dăm seama dacă ne-au fost făcute vrăji. 

Întrebată cum recunoaștem o persoană care ne face farmece și ne face rău, maica Siluana Vlad a subliniat că a crede în influențele negative, precum gânduri demonice și blesteme, poate fi alimentată de practici precum ghicitul în cărți sau consultarea astrologiei. 

„Păi dacă nu o recunoști înseamnă că nu există. Sunt gânduri demonice și moșteniri, probabil că am avut în familia noastră, în cultură noastră fie bunici care au descântat, fie am lucrat cu asta, fie am mai fost pe la ghicitoare, fie că am citit horoscopul. Când deschizi o revistă, imediat îți spune ce o să faci dacă ești Taur, în luna asta.

Eram odată la un ziar, corectam un articol, și un redactor dintr-un birou strigă la o domnișoară din alt birou. Zicea: „Auzi, ce să mai zic la zodia Fecioarei că se întâmplă săptămâna asta?”, „Spune-i că pierde bani.” Și a scris că pierde bani.

Când intrăm în contact cu forțele demonice pe căile prin care lucrează el, cele mai nevinovate, ghicit în cărți, mers la văzători, să fugiți, mamă, ca de dracu pentru că ne rănesc și atunci devenim cu adevărat vulnerabili la blesteme și la gânduri rele și orice gând rău poate să ne atace mult mai tare decât dacă sunt conectați la Dumnezeu prin rugăciune și binecuvântare.

Leacul este clar, spus de Dumnezeu: „Binecuvântează pe cei ce te blestemă" și se anihilează!, a spus maica Siluana Vlad. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel