Cum știi dacă îi este dor de tine, în funcție de semnul lui zodiacal

Data publicării:
Zodii, sursa pixabay/ autor Here and now, unfortunately, ends my journey on Pixabay
Descriere foto: Zodii, sursa pixabay/ autor Here and now, unfortunately, ends my journey on Pixabay

Dacă vrei să știi dacă unui bărbat îi este dor de tine, ține cont de faptul că, dacă  s-a născut sub unul dintre semnele zodiacale mai încăpățânate sau mai sensibile, îi poate fi și mai greu să-și recunoască sentimentele despre care crede că l-ar putea caracteriza ca fiind slab.

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care mulți bărbați le recunosc este atunci când îi este dor de tine. Și, deși uneori este benefic ca femeile să fie cele mai emotive, în momente ca acestea, este pur și simplu frustrant să stai și să te întrebi mereu: "Îi este dor de mine?".

Unii bărbați, născuți sub semne mai expresive, sunt mai direcți și pot recunoaște ușor ceea ce simt. Alții își exprimă emoțiile prin acțiunile lor, iar alții au nevoie ca tu să faci primul pas înainte de a recunoaște că simt ceva.

Iată cum știi dacă îi este dor de tine, în funcție de semnul lui zodiacal

1.  Berbec 

Berbecul este extrem de competitiv din fire, așa că orice fel de amenințare la adresa victoriei sale îl va face să se simtă nesigur. Un bărbat Berbec arată că îi este dor de tine prin gelozia sa iminentă. Dacă el crede că vorbești cu un alt tip, va face cunoscut faptul că nu este fericit de acest lucru. Berbecul te vrea doar pentru el, așa că, chiar dacă este prea mândru să recunoască faptul că îi este dor de tine, nu este prea mândru să arate că este gelos.

2. Taur

Deși Taurul este devotat relațiilor sale, este adesea prea încăpățânat să recunoască faptul că îi este dor de tine. Acesta este motivul pentru care este atât de dificil să citești un bărbat Taur. El urăște să se simtă nesigur, așa că de multe ori va face tot ce poate pentru a îndepărta acest sentiment, dar asta nu înseamnă că dispare cu totul. Cel mai bun mod de a ști dacă îi este dor de tine este să vezi dacă este sau nu încă prezent în viața ta. Dacă îi este dor de tine, va rămâne prin preajmă.

3. Gemeni

Gemenii sunt super greu de citit pentru că sentimentele lor sunt atât de inconsistente. Într-o zi îți spune că îi este dor de tine cu o sinceritate totală, iar a doua zi îți ignoră toate mesajele. Adevărul este că nu minte în legătură cu niciunul dintre aceste sentimente, doar că nu se poate decide pe care îl simte cel mai mult. Pentru a ști exact ce gândește un bărbat Gemeni, trebuie să îi acorzi timpul de care are nevoie pentru a realiza că îi este dor de tine. Pentru că atunci când unui Gemeni îi este dor de tine, îți va spune imediat.

4. Rac

Racul este foarte emotiv, așa că atunci când unui bărbat Rac îi este dor de tine îi va fi greu să nu o arate. Adevărul este că el este mai atașat de relația voastră decât lasă să se întrevadă. S-ar putea să fie greu pentru un bărbat Rac să exprime verbal că îi este dor de tine, așa că va arăta acest lucru prin acțiunile sale. Îți răspunde imediat la mesaje? Se oferă să te ajute cu sarcini simple? Profită de fiecare ocazie de a te vedea? Dacă da, înseamnă că îi este dor de tine.

5. Leu

Leul este, de obicei, partenerul care are nevoie de atenție în permanență. Un bărbat Leu arată că îi este dor de tine dând de înțeles că vrea atenție din partea ta. Deși acest lucru poate fi făcut subtil, nu este foarte greu de sesizat. Dacă te întreabă de ce nu i-ai răspuns toată ziua la SMS-uri sau de ce nu i-ai răspuns la telefon, înseamnă că îi este dor de tine. De fapt, probabil că-și frământă creierii, întrebându-se dacă și ție ți-e dor de el.

6. Fecioară

Chiar dacă un bărbat Fecioară se simte bine în preajma ta, el are totuși o natură timidă. Este prea critic cu el însuși, așa că atunci când se gândește dacă ar trebui sau nu să-ți spună cât de mult îi este dor de tine, se va sfii să o facă. Pentru a ști dacă Fecioarei îi este dor de tine, trebuie să iei tu inițiativa și să îi recunoști mai întâi acest lucru. S-ar putea să nu aibă încrederea necesară pentru a o spune direct, dar cu siguranță o face.

7. Balanță

Balanța este o persoană foarte sociabilă și nu suportă să fie singură, așa că probabil îi este dor de tine mai mult decât îți este ție dor de el. Lucrul grozav la un bărbat Balanță este că prețuiește onestitatea, adevărul și corectitudinea. Acest lucru înseamnă că dacă îi este dor de tine, va fi direct și îți va spune. Dacă ți-e dor de el, ar trebui să fii sinceră și să-i spui. El va aprecia mai mult decât îți dai seama.

8. Scorpion

Una dintre cele mai proeminente trăsături ale Scorpionului este pasiunea. De fapt, cel mai bun mod în care își exprimă ceea ce simte este prin gesturi pasionale. Este o persoană foarte secretoasă, așa că, dacă unui bărbat Scorpion îi este dor de tine,  probabil nu va recunoaște acest lucru. Dar, vei ști că o face prin incapacitatea lui de a ascunde pasiunea pe care o are pentru tine.

9. Segetător

Când vine vorba de relațiile sale, Săgetătorul se simte amenințat de partenerii lipicioși care îl constrâng la o relație serioasă. Dacă îi arăți unui bărbat Săgetător că îți este dor de el, el o să se prindă ușor. Este important să îi oferiți Săgetătorului spațiul de care are nevoie pentru a-și da seama ce simte, altfel, va fugi. S-ar putea să îi ia ceva timp, dar când Săgetătorul va începe să îi fie dor de tine, va fi sincer și îți va spune, doar ai răbdare.

10. Capricorn

Capricornul abordează cu seriozitate absolut tot ce se întâmplă în viața lui și are o tonă de autocontrol, așa că nu îi este greu să rețină ceea ce simte. Pentru că este atât de încăpățânat, un bărbat Capricorn așteaptă probabil ca tu să fii prima care să îți recunoști sentimentele. Dacă ești prea nervoasă pentru a face acest lucru, spune-i direct și întreabă-l ce simte. S-ar putea să fie încăpățânat, dar este și sincer.

11. Vărsător

Vărsătorul este genul care fuge de orice fel de exprimare emoțională, așa că acest lucru îl face să îi fie greu să recunoască faptul că îi este dor de tine. Un Vărsător cel mai lipsit de emoții dintre toate semnele zodiacale. Dar sunt și cei mai ciudați.  Cel mai bun mod de a afla dacă unui bărbat Vărsător îi este dor de tine este să iei aminte la modul în care vorbește despre tine. Dacă te menționează în planurile sale de viitor, vorbește despre relația voastră trecută și prezentă sau se interesează de viața ta, cu siguranță îi este dor de tine. Îi este greu să vorbească despre sentimentele sale, dar nu-i este greu să simtă.

12. Pești

Peștii sunt unul dintre cele mai emoționale și mai romantice semne. Lucrul grozav este că nu trebuie să te întrebi dacă unui bărbat Pești îi este sau nu dor de tine, pentru că sunt șanse ca el să îți fi spus deja că îi este dor, și probabil de mai multe ori. Nu te va ține niciodată trează până la miezul nopții, pierzându-ți somnul pentru a ști dacă sentimentele lui sunt sau nu întoarse.  Peștii nu-și ascund niciodată sentimentele, așa că, dacă îi este dor de tine, o va spune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel