Cum și-au împodobit celebritățile de la Hollywood bradul de Crăciun. Imagini spectaculoase

Data actualizării: | Data publicării:

Crăciunul se aproapie cu pași repezi, iar celebrități precum Gwen Stefani, Britney Spears și Madonna au deja casele decorate.

Crăciunul bate la ușă, iar celebritățile de la Hollywood și-au decorat deja casele de lux. Printre acestea se numără Madonna, Cardi B, Britney Spears și Gwen Stefani.

Britney Spears - Britney Spears le-a  arătat fanilor din mediul online bradul de Crăciun, în timp ce practica o mișcare impresionantă de yoga. 

Gwen Stefani - Gwen Stefani a  împărtăși cu fanii un videoclip pe Tik Tok cu ea, în timp ce decora conacul luxos în care trăiește cu Blake Shelton. Și pentru a face lucrurile și mai incitante, ea a dansat pe melodia preferată de Crăciun.

@gwenstefani

???? who else just started decorating ?! ???? ##holidaydecor ##holidaytiktok ##festivefashion ##christmas ##holidayvibes ##holidaycrafts ##holidaymusic

♬ You Make It Feel Like Christmas (feat. Blake Shelton) - Gwen Stefani

Madonna - Madonna a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în timp ce împodobea bradul de Crăciun cu unii dintre copiii ei. Vedeta a dezvăluit faptul că decorațiunile de anul acesta sunt creații proprii.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Justin Bieber -  Artistul a împărtășit o serie de fotografii cu superbul său pom de Crăciun, împreună cu un clip în care el și soția lui puneau decorațiunile în brad. Punctul culminant al operațiunii de împodobire al bradului de Crăciun a fost momentul în care Hailey Bieber a pus o stea de argint în vârful bradului.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Cardi B -  Artista a împărtășit un videoclip adorabil cu fetița ei, în timp ce călărea poneiul său de jucărie prin casă. Pe fundalul videoclipului se pot observa decorațiunile spectaculoase, împreună cu un pom de Crăciun superb și strălucitor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kulture (@kulturekiari)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel