Cum se simte Viorica de la Clejani după ce a fost externată. Artista a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 și a ajuns la spital

Data publicării:
Viorica de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram

În urmă cu câteva zile, Viorica de la Clejani a fost internată la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce a aflat că a fost  infectată cu virusul SARS-CoV-2. Aum, artista a ajuns acasă.

Viorica de la Clejani a trecut prin momente delicate după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a ajuns pe patul de spital, unde a stat sub supravegherea atentă a medicilor. Din fericire, artista a contractat o formă mai ușoară a virusului, motiv pentru care a fost deja externată.

Soția lui Ioniță de la Clejani a ținut să le spună și fanilor pe rețelele de socializare că starea ei este una mai bună și că se bucură din suflet că a fost externată și a ajuns acasă alături de familie. Totodată, aceasta a ținut să-și sfătuit urmăritorii să trăiască din plin pentru că nu se știe niciodată când ceva rău li se va întâmpla.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

 

Viorica de la Clejani a trecut prin momente extrem de grele după ce a ajuns pe patul de spital. Artista și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel