Cum se simte soția lui Adrian Minune la trei luni de la operație. Femeia a suferit un accident vascular cerebral

Data publicării:
Soția lui Adrian Minune, sursa instagram
Descriere foto: Soția lui Adrian Minune, sursa instagram

Cati, soția lui Adrian Minune, se recuperează după intervenția suferită la cap. Femeia a fost operată, de urgență, la o clinică din Turcia.

Soția celebrului artist, Adrian Minune, a văzut moartea cu ochii, după ce a făcut accident vascular în somn. Soția artistului a declarat că se simte extrem de norocoasă, deoarece a reușit să se trezească din somn.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng închis, buza amortita, apoi totul s-a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a mărturisit Cati Simionescu, potrivit Spynews.ro

 

Acum, Cati Simionescu se află în recuperare, dar starea ei de sănătate este una bună. Cu toate astea, soția celebrului manelist este nevoită să ia timp de cinci ani pastile, pentru a evita și alte probleme mai grave.

“S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a declarat Adrian Minune, la un post de televiziune.

 

În timpul  intervenției suferite medicii i-au mai descoperit o problemă de sănătate: anevrism.

 

„În urma accidentului vascular pe care l-am făcut, mi s-au descoperit alte probleme. Este vorba de un anevrism din cauza cărora faceam tensiune. Este practic ca o bomba cu ceas în organismul omului pe care dacă nu îl depisteazi poate fi fatal.”, a declarat  aceasta pentru Spynews.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel