Cum se simte Rona Hartner după divorțul de DJ-ul francez: „Nu mă gândesc la nimic pentru că nu trebuie să ne gândim la trecut”

Data publicării:
Rona Hartner, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner, foto Instagram

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au spus adio după doar un an de căsnicie. Cum se simte artista după divorț?

Rona Hartner și DJ-ul francez, Herve Camilleri erau împreună de 3 ani și căsătoriți de un an. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, chiar dacă totul părea perfect între ei. 


Rona Hartner spune că partenerul ei avea același defecte ca ale ei, iar asta le-a adus despărțirea. Artista spune că a lăsat totul în spate și se concentrează mult pe partea profesională.


Chiar dacă la început, despățirea lor a fost presărată cu multe acuzații, în final cei doi au dat la pace și au divorțat într-un mod pașnic. 
Chiar dacă Herve Camilleri și-ar fi dorit să oprească procesul de divorț, Rona Hartner a fost cea care a ținut ca decizia luată să fie dusă la bun sfârșit. 


''Am închis acel capitol, pur și simplu așa, am închis cartea ca să zic așa. Nu mă uit nici la ce a fost frumos, nici la ce-a fost rău. Nu mă gândesc la nimic pentru că nu trebuie să ne gândim la trecut, astfel nu putem să avansăm. Fac foarte mult să sport și am foarte multe proiecte frumoase'', a declarat, în direct, la Antena Stars.


Artista spune că toate certurile au apărut după căsătorie, iar ea împreună cu Herve Camilleri nu ar putea fi decât frați. Chiar dacă a suferit enorm după despărțire, artista a înțeles în final că viața împreună cu DJ-ul francez nu i-ar fi adus prea multe momente fericite. 

 

Citește și: Connect-R a dezvăluit cum se simte fiica lui în clasa întâi și ce părere are el despre sistemul educațional. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel