Cum se simte Olimpia Melinte la doar o săptămână de când a născut: „Fiul meu mă ajută foarte mult”

Data publicării:

Olimpia Melinte a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu doar o săptămână. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Dar care este stare ei de sănătate?

Olimpia Melinte trăiește cele mai frumoase clipe de când a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar recuperarea a fost foarte rapidă pentru vedetă. Sasha, fiul cel mare este foarte entuziasmat că are o surioară și își ajută mama foarte mult. 


„Suntem bine, de Paște vom sta acasă, în familie. Fiul meu, Sasha, mă ajută foarte mult, se joacă cu ea și îi citește povești. Eu mă simt foarte bine. Ingrid este acum cu bunica. Am lăsat-o pe mâini bune. Acum este cuminte, dar copiii pe la o lună încep să își arate personalitatea, așa că, nu știm.


Acum doarme. Vorbim cu ea. Sasha îi spune povești. Ascultăm muzică”, a povestit Olimpia Melinte la „Vorbește Lumea”.


Olimpia i-a anunțat pe fanii de pe rețelele de socializare cu o zi înainte de a naște și i-a rugat să îi țină pumnii strânși. 

 


“Ultima poză în varianta asta. 9 luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții că nu-mi mai încap în piele de fericire.


De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii! #mothertobe #babygirl #onherway”, a scris Olimpia Melinte pe Instagram chiar înainte de a naște. 


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel