Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghițit două bile magnetice: "A fost operat de două ori"

Data publicării:
Romică Țociu, captura foto Youtube
Descriere foto: Romică Țociu, captura foto Youtube

Romică Țociu a dezvăluit care e starea de sănătate a nepotului său, la șapte luni după ce a înghițit două bile magnetice. 

Romică Țociu a trecut prin momente grele, după ce nepoțelul său, în vârstă de trei ani, a înghițit două bile magnetice. Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte luni, iar micuțul a fost la un pas să-și piardă viața. 

Acesta a fost operat de urgență, iar acum actorul a dezvăluit care este starea nepotului său. 

Romică Țociu: „A fost operat de două ori”

'Eu eram în SUA când s-a întâmplat. Am reușit să îl punem pe picioare. Nu-mi vine să-l recunosc. Este pe drumul bun. S-a recuperat. Philip are trei ani și jumătate. Aleargă, se joacă cu sora lui, Sofia Ioana, de un an și jumătate… Parcă este alt copil', a mai declarat Romică Țociu pentru FANATIK.

'Nepoțelul nostru este bine! Mă bucur că acum este în cea mai bună formă a lui. A fost operat de două ori, după ce a înghițit două bile magnetice, care i-au făcut foarte mult rău.

Au fost niște complicații mari. A stat în prima operație timp de trei ore. Noroc că i-au făcut ecografie, pentru că, inițial, nu au știut exact ce are… ', a mai declarat actorul.

Ce diagnostic i s-a pus inițial nepotului lui Romică Țociu

Romică Țociu a povestit că medicii au crezut că este vorba despre enterocolită. Ulterior, unul dintre medici a recomandat ca micuțului să i se facă o radiografie, acolo unde au și descoperit cele două bile magnetice pe care le înghițise micuțul și care îi puneau viața în pericol. 

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Filip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de trei să stea trei ore jumătate în operație!’, a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță’, de la Pro TV.

Din păcate, nepotul lui Romică Țociu a trebuit să fie operat, pentru că bilele nu au fost eliminate.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.

Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic‘, a mai spus actorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel