Cum se simte Marinela Chelaru după ce a suferit patru AVC-uri. Actrița are mari probleme financiare: „Mănânc pâine cu unt”

Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube

Marinela Chelaru a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a suferit patru AVC-uri și a stat două luni în spital. 

Marinela Chelaru se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din România. Vedeta trece prin momente grele după ce a suferit patru AVC-uri și a stat două luni în spital. Marea actriță se luptă și cu problemele financiare și face față cu greu situației prin care trece. 

Cum se simte Marinela Chelaru după ce a suferit patru AVC-uri

Marinela Chelaru a recunoscut că se recuperează destul de greu după cele patru AVC-uri suferite, însă o ajută foarte mult imunitatea, care, potrivit medicilor, este una destul de bună. 

'Stau cuminte să îmi revin pentru că a fost o chestie foarte ciudată. Până acum, doar eu am avut AVC-uri. Nici în familie nu au avut, nici prietenii. Nu am știut ce este chestia asta. AVC-urile se recuperează mai greu. Mi-a zis cineva că am imunitatea bună, se bucurau doctorii de operație. Eu a doua zi făceam genoflexiuni', a declarat Marinela Chelaru, la Antena Stars.

„Mi-a dat cu pumnul medicamente”

Actrița a povestit că i-a fost foarte rău, chiar înainte de Paște, motiv pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor. Marinela Chelaru este dezamăgită de faptul că, după 40 de ani de muncă, încasează de la stat o pensie de 1400 de lei, dintre care 900 de lei îi dă pe întreținere. 

„Am făcut 4 AVC-uri. Nu prea știu despre asta, că eu am făcut altă facultate… Înainte de Paște mi s-a făcut rău, am chemat ambulanța și m-au dus la spital și acolo am făcut 4 AVC-uri. Știu că mi-a fost rău. I-am spus doctorei care a avut grijă de mine că nu plec din spital că mă simt foarte rău. Mi-a dat cu pumnul medicamente.

În viața a vieților mele nu am văzut atâtea pastile! Și mi-a zis doamna care era în salon cu mine: ‘Doamna Marinela, era să vă pierdem aseară.’ Și am zis: ‘Când vrea Dumnezeu să ne ia, ne ia.’ Dar, o fi zis Dumnezeu: ‘Hai, că te las un pic, să mai stai.’ Acum am ieșit la pensie, vreau să stau și eu liniștita… că am o pensie mare, cea mai mare, după 40 de ani de muncă. Mi-e și rușine să spun, că zice lumea că mă vait. Păi mă vait! Că la 1.400 de lei pensia pe luna, am avut 900 întreținerea. Dar știi ceva? Prefer să fiu sănătoasă. Mănânc pâine cu unt și o să treacă.’, a declarat Marinela Chelaru la PRIMA TV.

Marinela Chelaru, diagnosticată și cu diabet: „Îmi trebuie baston”

Marinela Chelaru a fost diagnosticată și cu diabet. Actrița susține că supărările i-au sensibilizat foarte mult organismul. 

„Mi-e foarte rău. Dacă ies afară, trebuie să mă țin de mașini, de ziduri. Mi-a zis un medic neurolog că îmi trebuie baston. Sunt foarte supărată pentru chestiile care mi se întâmplă. Dar Dumnezeu mă iubește, mă ține și asta e… mă descurc. Eu cred că Dumnezeu a zis că trebuie să fac mai întâi cunoștiință cu moartea. Și am făcut de câteva ori. Acum nu mă mai interesează nici dacă se desface cerul în patru. Iau viața așa cum e.

A venit după un șoc în urma părinților mei. De la supărare… Am făcut și diabet și mi-a pocnit și tiroida. A trebuit să mi-o scoată. Mi-am făcut operație. Trebuie să stau cuminte. S-a sensibilizat organismul.
Diabetul mă chinuie, mi se face rău dacă nu sunt foarte atentă. N-am voie să mănânc nimic, nici sărat, nici dulce‘, a declarat Marilena Chelaru la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 aug 2023, 15:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience