Cum se simte Jean Paler, la două săptămâni după ce a fost internat în spital: „Sunt tot la Terapie Intensivă. Nu au ce să-mi facă...”

Data publicării:
Jean Paler, Captură video YouTube
Descriere foto: Jean Paler, Captură video YouTube

Jean Paler a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce a fost internat în spital. 

În urmă cu câteva zile, Jean Paler a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol pe litoral. Actorul a fost internat la Terapie Intensivă, acolo unde a stat sub supravegherea atentă a medicilor.

Cum se simte Jean Paler, la două săptămâni după ce a fost internat în spital

Într-un interviu recent, Jean Paler a mărturisit că starea sa de sănătate este mai bună, însă se află în continuare la spital. Marele actor Medicii i-au transmis că nu-l vor supune unei alte intervenții la inimă și nici nu-i vor monta alte stenturi, însă va mai rămâne o perioadă sub supravegherea acestora. 

„Cum mă simt azi? Sunt mai bine, zici că am fost la chef. Glumesc. Sunt tot la Terapie Intensivă, peste ce a fost mai greu am trecut, și după voce sunt mai bine. Medicii spun că e o boală grea și urâtă.

Impresarul Bebe Mihu se interesează mult de mine, suntem prieteni de 44 de ani, de atunci lucrez cu el, pentru mine este ca a doua mea familie, a spus că mă ajută cu tot ce am nevoie. Nu mă mai operează, nu mi-au pus alte stenturi, nu au ce să-mi facă, mușchiul inimii a obosit și el, la cât l-am folosit. A obosit și săraca inimioara mea. Le transmit fanilor că o zi fără zâmbet este o zi în care n-ai trăit. Și să știți că, așa, cum sunt, bolnav, tot mă mai țin de mici giumbușlucuri, cu personalul de aici, de la Terapie', a spus actorul, potrivit playtech.ro.

Jean Paler: „ Mai trebuie să stau internat, până mă mai pun pe picioare”

„Am fost prin trei spitale, am fost și-n Sinaia, orașul în care locuiesc. Acum sunt la spitalul din Ploiești, pe perfuzii, la Terapie Intensivă. Mi s-a făcut rău pe scenă. Eram pe litoral, acolo am avut primele stări de rău, apoi am tot umblat prin medici. Mai trebuie să stau internat, până mă mai pun pe picioare, dar foarte bine nu voi mai fi niciodată. Am și stenturi la inimă, după infarctul suferit în urmă cu mai mulți ani. Le mulțumesc medicilor că mi-au salvat viața. Păcat că a trebuit să întrerup spectacolele de pe litoral. Mai aveam vreo șase, la teatrele de vară', mai spune Jean Paler.

Ce pensie are Jean Paler

Celebrul actor, cu peste 20 de ani de experiență în lumea teatrului și a filmului, are un venit lunar de doar 920 de lei. Acesta locuiește în Sinaia și vara merge în Constanța pentru a susține spectacole. 


„Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a mai mărturisit Jean Paler, pentru impact.ro, în urmă cu ceva timp. 


Actorul are mari probleme cu inima, medicii i-au montat un defibrilator pentru a nu i se face rău. În 2012, artistul a suferit un infarct, iar acum are trei stenturi la inimă, care i-au salvat viața. 


„Inima mea funcţionează doar 30%, am fibrilaţie continuă. Inima își încetineşte ritmul şi leşin. Mi s-a montat un defibrilator, un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Țin un regim strict”, a adăugat Jean Paler. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel