Cum se simte Gina Matache după ce a fost infectată cu COVID-19: „Am simptome de oboseală și durere în spate”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina și Delia Matache, foto Instagram
Descriere foto: Gina și Delia Matache, foto Instagram

Mama Deliei Matache a trecut prin clipe grele după ce a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Care este starea ei de sănătate?

Gina Matache a trecut prin momente de panică după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Chiar dacă nu a avut simptome grave, aceasta a avut nevoie de ajutorul medicilor și a fost internată pentru câteva zile în spital. 


Boala nu a debutat cu simptome grave pentru Gina Matache, care la început a crezut că este vorba doar despre o simplă răceală. Mama vedetei și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ. După ce starea ei de sănătate a început să se înrăutățească aceasta a făcut și testul PCR, care, din nefericire, a fost pozitiv. 


„Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internet câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut ca simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR si a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.


A luat tratamentul prescris de medici, dar dezvăluie că nici în prezent nu se simte recuperată complet. Care sunt simptomele cu care se luptă Gina Matache și acum?


„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept sa treacă doua juni și sa fac o noua evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus as fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam ca există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI”, a mai spus cântăreața.


Artista spune că fiicele ei au fost alături de ea în acea perioadă și i-au oferit sprijin la orice oră. 


„Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a adăugat mama Deliei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel