Cum se simte fiul Monicăi Anghel, după ce a fost operat de urgență la picior: „A fost o perioadă foarte grea”

Data actualizării: | Data publicării:

Monica Anghel a dezvăluit cum se simte fiul său, după problemele de sănătate suferite.

Monica Anghel trecea acum ceva timp prin clipe cumplite, după ce a fost nevoită să meargă de urgență la spital cu băiatul său, care se accidentase la picior. Chiar dacă a fost vorba despre un accident minor, Aviv a resimțit altfel simptomele și consecințele, întrucât creșterea sa accelerată a dus la demineralizarea oaselor, povestește vedeta. Chiar dacă a fost o perioadă extrem de dificilă atât pentru băiat, cât și pentru părinții săi care și-au făcut extrem de multe griji cu privire la cum va decurge recuperarea, artista spune că, din fericire, băiatul său începe să se simtă din ce în ce mai bine.

„Aviv e bine. A început școala. E bine și cu piciorul. Și-a revenit… Mai avem de făcut acum recuperare.

A stat imobilizat două luni. A fost o perioadă foarte grea, dar mulțumim lui Dumnezeu că am trecut cu bine. Ne-a păzit Dumnezeu de ceva mai rău.”, a declarat Monica Anghel, pentru viva

Te-ar putea interesa și: Monica Anghel este victima unor escroci de pe internet. Mesajul de atenționare pe care l-a transmis publicului: „Nu există formule sau picături magice de slăbit”

Cum a fost posibil acest accident

Totul s-a întâmplat extrem de spontan, când băiatul a alunecat pe iarbă, povestea în trecut Monica Anghel. Chiar dacă multe alte persoane nu ar fi resimțit efectele la fel de grav precum Aviv, solista a explicat motivul pentru care suferința îndurată de fiul său a fost una mai mare, drept dovadă și recuperarea s-a întins pe câteva săptămâni bune.

„El a crescut brusc. S-a înălțat 20 de centimetri, brusc. S-au demineralizat oasele și de aceea s-a făcut fractura aceasta așa urâtă, dintr-o căzătură banală. Dar bine că este bine.”, a mai povestit artista pentru sursa citată.

VEZI și: Cum se menține în formă Monica Anghel, la 52 de ani. Artista și-a dezvăluit trucurile: „Mai fac în casă diverse dulciuri”

Cel mai important sfat primit de Monica Anghel de la mama sa

Monica Anghel încearcă să aibă o relație exemplară cu fiul său, Aviv, pe care încearcă să-l implice constant în diferitele activități din viața sa, în ciuda carieri solicitante pe care o are. Se pare că vedeta a moștenit acest exemplu din familie, întrucât aceasta povestește cum relația cu părinții săi a fost una exemplară Vedeta ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Spectacola și cel mai prețios sfat pe care l-a primit de la mama sa, care o ghidează și astăzi în viață. Faptul că aceasta a avut parte de o familie extrem de unită se reflectă chiar și în propria căsnicie, întrucât vedeta se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă.

„Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți, cu fratele meu, suntem o familie foarte, foarte unită. Au fost multe sfaturi pe care le-am primit de la mama. Cel mai important mi se pare că tu, ca femeie, trebuie să te respecți pe tine, în primul rând. Adică să te poți uita în ochii oricui pe stradă, să mergi cu spatele drept, să fii o femeie respectată și respectabilă.”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Monica Anghel, lecție pentru fiul ei. Cum îl pregătește pentru viitor: „Trebuie să fii cel mai bun”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel