Cum se simte Busu, la 3 ani după infarct: Am fost la control la fiecare șase luni

Data publicării:
Sursa foto: Florin Busuioc, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Florin Busuioc, Facebook

Florin Busuioc sau Busu, după cum îl cunsoc cei mai mulți oameni, a vorbit despre starea de sănătate pe care o are acum, la 3 ani după ce a suferit un infarct.

Busu s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate în 2018. Actorul a suferit atunci un infarct, chiar după ce a susținut un spectacol, la Craiova. Acesta a fost operat de urgență și, în urma acesteia, i s-a montat un stent la inimă. La 3 ani după această întâmplare, Busu revine cu detalii despre starea sa de sănătate.

„Mă simt bine în momentul de față, nu mai am probleme. Am fost la control la fiecare șase luni și sunt ok. Singura problemă este cea legată de greutate, de care nu pot să scap. Este singurul inconvenient." (n.r. într-un interviu mai vechi spunea că dorește să ajungă la 85 kg, de la 104), a declarat Busu, potrivit Click!.

La ce a renunțat Busu, după ce a fost operat

Prezentatorul de la ProTV a confirmat faptul că după acest incident, a adoptat și un stil de viață mult mai sănătos, decât avea înainte. Mai mult, acesta a fost nevoit să renunțe și la vicii.

„Nu am mai fumat și nu beau absolut nimic. Oricum, nu beam prea mult nici înainte, beam foarte rar. În general, mă odihnesc ceva mai mult, dorm mai bine", a continuat el.

Cum se comportă oamenii pe stradă, cu Busu

„În general, lumea este drăguță, nu am parte de „hate'. Oamenii pun întrebări de genul: „Cum e vremea azi?, „Cum o să fie peste un an?'. Adevărul este că nici nu prea am dat ocazia să se producă „hate', nu prea sunt genul de prezentator care să nască mari controverse în jurul său. Și când am avut păreri despre un fenomen sau un eveniment, părerile au fost, în general, în stilul în care gândește lumea, poporul. Nu au fost opinii nelalocul lor.

Am parte și de surprize. De exemplu, în piață oamenii mă întreabă „Nea Busu, să scot sfecla?'. Îi întreb: „Ce îți trebuie ca să o scoți?', iar ei îmi răspund: „Bre, trebuie să fie pământul mai moale' și eu le spun: „Acum e secetă, nu prea e pământul moale. Mai las-o. Se strică dacă o lași?' – „Nu se strică, dar vine ploaie?'. Sau: „Doamne, să îmi pun acoperișul săptămâna asta sau să mai las pe săptămâna viitoare, că poate nu plouă săptămâna asta? N-am bani destui acum să îl pun, știi? De asta întreb'. Și îi zic: „Bre, cam trebuie să îl pui, că vine ploaia aia mare. Deci, nu e glumă'. Și tot felul de chestii de genul acesta', a mai spus el, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel