Cum se simte Brigitte fără Florin Pastramă. Soțul vedetei a plecat de acasă: „Îmi vine să plâng”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte trece prin momente grele, după ce Florin Pastramă a plecat de acasă cu tot cu bagaje. Ce se întâmplă între cei doi?

Brigitte Pastramă este foarte îndurerată după ce s-a certat cu soțul ei, iar acesta și-a făcut nagajele și a părăsit locuința vedetei. Cei doi s-au certat cumplit din cauza unei datorii mai vechie pe care Florin Pastramă nu a achitat-o, iar banca i-a blocat conturile lui Brigitte. Pentru a-și rezolva toate treburile, Florin Pastramă a pus că este nevoit să plece la mama lui. 


„Am și uitat de Florin sau nu. Îmi vine să plâng. De fiecare dată când deschid dulapurile văd lucrurile lui. Toate au legătură cu el și pe Sara o enervează teribil. Fac ce fac și tot de el îmi amintesc, dar nu s-a terminat aici. Acum nu am prieteni cu care să ies că am renunțat la toți pentru el, pentru că era gelos, dar o să ies cu Sara. Sper ca ea să aibă un soț mai bun decât Florin, să nu o lase baltă”, a spus Brigitte la Antena Stars.


Brigitte s-a aliat cu fiica ei Sara și s-au pus pe făcut prăjituri. Fiica vedetei era chiar foarte fericită că Florin Pastramă a plecat pentru câteva zile, chiar dacă a observat cât de greu îi vine lui Brigitte. Fosta soție a lui Ilie Năstase l-a chemat și pe fiul ei Robi la masă, care de asemenea nu s-a arătat surprins că Brigitte și Florin s-au certat. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel