Cum se menține Vlad Ivaniuc în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Trebuie să vezi câte calorii ai nevoie ca să slăbești”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vlad Iavaniuc a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, dar și cum arată meniul său acum. 

La 30 de ani, Vlad Ivaniuc a decis să își schimbe radical viața. A slăbit 30 de kilograme și și-a schimbat destinul. Lucra ca agent de pază, în ciuda faptului că a terminat Conservatorul. Noua siluetă i-a dat încrederea că își poate urma marele vis, astfel că a îmbrăcat straiele populare și a pășit pe scena muzicală, adunând, acum, colaborări de excepție cu nume mari din folclorul românesc. 

Cum a slăbit artistul 30 de kilograme

Vlad Ivaniuc a fost invitatul Georgianei Ioniță-Toader, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, acolo unde a dezvăluit cum a reușit să slăbească, dar și cum arată meniul său, după ce a ajuns la greutatea dorită. 

„Într-adevăr, nu este ușor și nu recomand tuturor să încerce sau să facă ceea ce fac eu, pentru că nu toți au determinarea necesară. Este vorba de foarte multă muncă, de foarte mult sport, de sacrificiu, pentru că, în timp ce tot orașul este în club, eu stau acasă, îmi pregătesc mesele, mi le pun în caserolă, ca în următoarea zi să am ce să mănânc. Seara mea magică este întotdeauna în bucătărie, dar eu sunt foarte fericit cu lucrul acesta, așa că încurajez pe toată lumea să fie fericiți, pentru asta este cel mai important”, a declarat Vlad Ivaniuc, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Cum se menține Vlad Ivaniuc în formă, după ce a slăbit 30 de kilograme

Artistul ne-a mărturisit că își pregătește tot timpul meniul pentru a doua zi, în caserole. Este foarte atent la ceea ce mănâncă și susține că, pe lângă alimentație, consumă foarte multe suplimente, precum pudra și batoanele proteice. 

„Vreau să specific încă din prima că meniul pe care îl am eu este pentru mine și funcționează pentru tipul meu de corp, pentru activitatea mea, pentru vârsta mea și pentru efortul pe care îl depun atunci când fac sport. În acest caz, trebuie să îți calculezi niște macronutrienți, micronutrienți, să vezi câte calorii ai nevoie ca să slăbești. Pe noi nu ne interesează să slăbim tot și să rămânem piele și os. Pe noi ne interesează să ne menținem masa musculară și să ne dezvoltăm masa musculară și să topim grăsimile. Atunci se calculează câte calorii ai nevoie. Eu am făcut toate aceste lucruri, m-am documentat, am căutat pe internet și peste tot, mi-am făcut temele, iar după m-am pus să-mi calculez ce am nevoie, cât am nevoie și cum am nevoie. Dacă ești gurmand, cum sunt eu, cum eram și încă sunt, simți mereu, după ce mănânci, că ai mai mânca ceva, dar nu este voie. Chiar și seara, înainte de somn simți cum stomacul tău vrea mâncare, dar nu este voie să mănânci nimic. Ai voie să mănânci sau să bei o proteină. Eu cred în suplimentațiile pe care le găsim peste tot. Toată lumea știe despre ele. Am cinci sau șase mese pe zi. Având în vedere faptul că eu cred foarte mult în suplimente, în pudrele proteice, în batoanele proteice, eu folosesc foarte mult pudrele proteice și orezul. Asta a fost una dintre rețetele mele din spate, care tuturor oamenilor la care le-am spus că asta e rețeta și ce au voie să mănânce, îmi spuneau că sunt nebun. Acum îi pun să se uite la pozele mele și nu le vine să creadă”, ne-a mai spus artistul. 

Urmărește interviul integral mai jos:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel