Cum se menține Tania Budi tânără. Vedeta a dezvăluit secretul: ”Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani”

Data publicării:

Tania Budi a dezvăluit secretele felului în care se menține tânără.

Tania Budi, în vârstă de 54 de ani, a descoperit elixirul tinereții. Vedeta dă clasă puștoaicelor de 20 de ani cu felul în care arată. 

Ce o menține pe Tania Budi în formă maximă: ”Cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul”

Vedeta este foarte mândră de felul în care arată. Aceasta a dezvăluit recent care este secretul unui corp de invidiat.

”Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei.

În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi pentru fanatik.ro

Tania Budi: ”Viața te ia prin surprindere”

Vedeta a recunoscut că a fost nevoită să treacă prin multe momente grele pentru a ajunge omul de astăzi. 

”Când eram mai mică, cred că îmi doream lucruri. Normal, ca orice adolescentă. Dar viața te ia prin surprindere pe care, la un moment dar, ajungi să suferi când nu ești tu foarte bine cu tine. Când îți dai seama că acel drum este drumul care ar fi trebuit să fie și că toate gropile în care cazi, că toate neîmplinirile care la momentul lor le ai, te duc de fapt spre cine ești tu, cu adevărat, abia atunci începi să înveți”, spune vedeta.

Cu toate astea, Tania Budi a mărturisit că vrea să aibă aceeași atitudine pozitivă și la 75 de ani. 

”Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată.

A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală”, explică Tania Budi, pentru FANATIK.

Tania Budi și viața de manechin: ”Eu nu sunt grasă, dar am altă conformație”

”Eu nu am fost, de fapt, niciodată model. Toată lumea mă confunda cu Bianca Brad. Eu nu am fost model, chiar dacă mergeam ca model când eram la Matematică. Dar o făceam pentru cei de la Facultatea de Arhitectură, eu eram studentă la Matematică Pură, eram vizavi de ei, și aveam prietenii foarte mari cu ei și mă luau în prezentările lor. Dar, eu, în prezentări, așa, să fiu model la Zina Dumitrescu sau la alții, nu am fost. Am prezentat doar la microfon evenimente de genul”, ne-a dezvăluit Tania Budi.

Iar când vorbește despre modă, Tania Budi, în ciuda fizicului excepțional pe care îl arată, susține că nu și-ar găsi locul într-o prezentare de modă. ”Cred că ar fi o ușoară discrepanță. Fetele sunt foarte slabe, foarte înalte. Eu… nu sunt grasă, dar am altă conformație. Au și starea de puștoaice în ele. Eu am altă stare de puștoaică, cea mentală și spirituală”, a mai spus Tania Budi, pentru sursa citată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel