Cum se menține Sylvester Stallone în formă la 74 de ani. Celebrul actor a împărtășit totul cu fanii/ VIDEO

Data publicării:
Sylvester Stallone, instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, instagram

Sylvester Stallone le-a arătat fanilor ce exerciții face pentru a se menține în cea mai bună formă la 74 de ani.

Cu toții ni-l vom aminti pe marele actor drept Rocky Balboa, acela fiind rolul care l-a consacrat. Personajul care a luat naștere în 1970 pare că încă îl bântuie pe Sylvester, care a preluat multe din personalitatea lui Rocky.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, pare că a găsit elixirul tinereții. Celebrul actor se află în cea mai bună formă a lui și are un corp bine lucrat în sala de forță. Nu trece nici măcar o zi fără sală și antrenementele intense.  Recent, acesta a decis să le arăte fanilor cu ce antrenamente se menține în formă.

Acesta s-a filmat în timp ce ține în mâini câte două greutăți de 20 kilograme și se ridică cu ele din genunchi, în picioare. Video-ul a fost filmat în timpul antrenamentului său cu antrenorul său personal, Gunnar Peterson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Sylvester Stallone și soția lui au împlinit 24 ani de căsnicie

ylvester Stallone și Jennifer Flavin formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri. Pe 17 mai, cei doi au împlinit 24 ani de căsnicie, eveniment care nu a putut trece neobservat. Cei doi au decis să spună "DA" în fața ofițerului stării civile la hotelul Dorchester, din Londra, pe 17 mai 1997. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei copiii, Sophia Rose , Sistine Rose și Scarlet Rose.

Renumitul actorul nu putea să lase această zi să treacă oricum, astfel că a publicat pe rețelele de socializare o fotografie alături de soția sa, dar și un mesaj emoționant. Fotografia a strâns sute de mii de vizualizări, iar fanii le-au transmis cele mai frumoase urări.


"O aniversare fericită a celor 24 de ani de căsnicie. Timpul zboară, dar am o viață binecuvântată. Mulțumesc soției și familiei mele.", a scris actorul în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel