Cum se menține sănătos Mitică Popescu, la 84 de ani. Ce face în fiecare dimineața de mai bine de 50 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică
Descriere foto: Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică

Mitică Popescu a dezvăluit care este primul lucru pe care îl face dimineața și cum de reușește să se mențină într-o formă fizică bună. 

Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni. În vârstă de 84 de ani, Mitică Popescu a stat multe luni în casă de frica virusului SARS-CoV-2. Perioada pandemiei a fost grea pentru actor, mai ales că era obișnuit cu lumea teatrului, cu scena și cu aplauzele publicului. 


„Nu mă supără nimic din punct de vedere medical, sunt sănătos. Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi. Nu am stat să fac o analiză de ce și cum se întâmplă asta și de unde vine răutatea aceasta, dar bănuiesc că din cauza pandemiei, de aici pornește totul”, a spus actorul pentru impact.ro


Mitică Popescu a dezvăluit care este primul lucru pe care îl face dimineața. Actorul bea cafea pe stomacul gol după care mănâncă o banană. Face mișcare în fiecare zi și se simte foarte bine la cei 84 de ani ai săi. 


„Sunt bine, sănătos, am consumat toată vara apă, cafea și bere fără alcool. De mai bine de 50 de ani beau cafea dimineața pe stomacul gol după care mănânc o banană.


Plus că mă plimb aproape zilnic, pe jos, prin parcul Herăstrău. Doar atunci când nu plouă stau în casă, în rest fac mișcare”, a povestit Mitică Popescu. 


Ce pensie are Mitică Popescu: "După 53 de ani de activitate"


De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații legate de pensia pe care o ia Mitică Popescu. Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1300 de lei. 


”Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist”, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel