Cum se menține Raluka în cea mai bună formă. Artista a dezvăluit ce înălțime și greutate are: "Savurez cantităţi impresionante"

Data publicării:
Raluka, instagram
Descriere foto: Raluka, instagram

Raluka a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, chiar dacă nu ține cont de vreun regim.

Raluka se numără printre cele mai  apreciate vedete din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, artista impresionează și prin felul în care arată. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă și să fie posesoarea unui corp ca tras prin inel. Artista a declarat că are 1,70 înălțime, iar greutatatea oscilează între  58-61 de kilograme, reușind să își permită să mănânce orice aliment, la orice oră și mai ales, în orice cantitate.

„Sunt genul care mănâncă mai mult decât un bărbat. Şi nu fac rabat de la nimic. Am momente în care mă duc în miez de noapte la fast-food, de unde îmi iau cea mai mare porţie de cartofi prăjiţi, mănânc hamburgeri, chips-uri, însă cel mai mult îmi plac dulciurile. Savurez cantităţi impresionante de prăjituri, iar din ciocolată nu mă pot opri. Dacă desfac o tabletă, o termin pe toată fără să o împart cu nimeni. Trei ciocolate pe zi dau gata fără discuţii. Sunt foarte gurmandă, aşa am fost de mică”, a mărturisit Raluka.

 

Ce mănâncă Raluka pentru a se menține în formă

 

Raluka a dezvăluit și ce mănâncă pentru a-și menține silueta suplă și de invidiat. Pe lângă metabolismul bun artista a mărturisit că reduce cantitatea de mâncare atunci când colăceii de pe burtă își fac apariția.

„Îmi dau seama cum sunt uitându-mă în oglindă. În perioadele în care mănânc multe prostii şi am senzaţia că s-a depus puţin pe burtică, reduc porţiile, adică nu mai mănânc în cantităţi industriale cum fac de obicei. Şi revin rapid. Sau când ştiu că o perioadă am mâncat numai prostii, încerc să aleg alimente mai sănătoase. Asta doar pentru starea mea de bine. Da, chiar sunt norocoasă din punctul acesta de vedere. Să fii gurmand şi să mănânci după pofta inimii fără să te îngraşi – asta înseamnă fericirea”, a mai declarat Raluka, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel