Cum se menține Florentina Opriș în formă, la 55 de ani. La ce alimente a renunțat vedeta: „Nu a funcționat niciodată, asta pentru că organismul are o memorie”

Data publicării:

Florentina Opriș a dezăluit cum se menține în formă, la 55 de ani. 

Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă" se mândrește cu felul în care arată, la vârsta de 55 de ani. Vedeta are o silueta impecabilă, iar recent a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină în formă. 

Cum se menține Florentina Opriș în formă, la 55 de ani

Florentina Opriș a recunoscut că a ținut postul intermitent, însă pentru ea nu a avut rezultate. În schimb, vedeta a mărturisit că a renunțat la carne și mănâncă foarte rar dulciuri. 

„Am momente când nu mănânc deloc carne sau când dulciurile devin parte din meniul meu, o parte sau de două ori pe lună. Îmi plac dulciurile, doar că acum nu mai simt nevoia să mănânc atât de mult dulce. Am învățat să nu îmi pun opreliști. Dacă simt nevoia mănânc, importantă e cantitatea. Am încercat postul intermitent, dar pentru mine nu funcționează, nu a funcționat niciodată, asta pentru că organismul are o memorie și în memoria organismului meu, metabolismul se accelerează prin prisma meselor regulate și prin exerciții fizice regulate”, mărturisește Florentina Opriș, pentru Unica.

Florentina Opriș: „Am o greutate care zic eu că se potrivește vârstei mele”

Florentina Opriș este mulțumită de kilogramele sale, însă recunoaște că nu a avut niciodată probleme cu kilogramele îm plus. 

„Cel mai mult am avut trei kilograme peste greutatea normală. Asta s-a întâmplat acum mulți ani, din cauze emoționale, și nu am vrut să fac nimic, eu cred că organismul avea nevoie să se protejeze oarecum. După s-au dus.

Acum nu mai am greutatea pe care o avem la 30 de ani, dar la 55 de ani, pe care i-am împlinit, am o greutate care zic eu că se potrivește vârstei mele. Nu m-aș mai vedea acum atât de slabă și atât de preocupată de asta, pentru că fiecare vârstă are farmecul ei, chiar dacă ai un kilogram sau două în plus”, mai spune ea.

Sportul, nelipsit din viața prezentatoarei

Florentina Opriș spune că face în fiecare zi sport, indiferent despre ce activitate este vorba. Cât despre alimentație, aceasta spune că este extrem de echilibrată în tot ceea ce consumă, dar nu se abține atunci când are anumite plăceri „nevinovate”.

„Corpul frumos se menține cu multă muncă și cu multă perseverență. Dacă nu ești perseverent în ceea ce faci, indiferent de domeniu, nu ai cum să ai rezultate. Fac sport în fiecare zi, chiar dacă sportul acela înseamnă, ca și astăzi, să fac în curte câteva exerciții, de 20 de minute. Nu am tăiat nimic de pe listă, în ceea ce privește alimentația. Sunt momente în care dacă simt că vreau să mănânc ceva, o fac, dar nu exagerez cu cantitatea. Eu sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile. Îmi place să gust din când în când câteva bucățele și nu pot zic că renunț la nimic. Îmi ascult corpul și cred că asta este cel mai important, să ne ascultăm corpul, el știe bine ce are nevoie. Gusturile sunt cele care se educă, iar eu fac asta.”, a spus prezentatoarea TV, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel