Cum se mănâncă, de fapt, șoriciul de porc. Anca Ioniță a dezvăluit secretul: Așa se mănâncă! Este o sursă importantă de colagen

Data publicării:
Captură foto: YouTube/ROATA VIEȚII - The Wheel of Life
Descriere foto: Captură foto: YouTube/ROATA VIEȚII - The Wheel of Life

Cum trebuie, de fapt, să mănânci șoriciul de porc. Are o cantitate însemnată de calorii, tocmai de aceea medicii nutriționiști ne împărtășesc un truc simplu pentru a-l putea consuma.

Cum trebuie, de fapt, să mănânci șoriciul de porc. Șoriciul de porc este o gustare crocantă și savuroasă făcută din piele de porc prăjită. Șoriciul de porc este obținut din piele de porc. Pieile proaspete de porc sunt tăiate în felii, apoi fierte sau gătite lent. Astfel, pielea de porc se reduce la aproximativ un sfert din dimensiunea inițială. Se scurg, apoi se prăjesc. Procesul de prăjire face ca pieile să se umfle.

Dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL cât de sănătos este șoriciul de porc, dar și cum trebuie să îl consumăm.

”Şoriciul de porc reprezintă sursă importantă de colagen.  Este important să îndepărtăm toată grăsimea de pe el, acesta având 563 kcal/100g.  Şoriciul se consuma în cantitate mică”, a explicat dr. Anca Ioniță, medic nutriționist, în exclusivitate pentru DC MEDICAL.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel