Cum se înțelege Cristina Spătar cu fostul soț, după ce artista a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului: "Asta e marea problemă"

Data publicării:
Cristina Spătar, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, foto Instagram

Alin Ionescu a vorbit despre relația pe care o are cu Cristina Spătar, după ce artista a cerut ordin de protecție împotriva lui. 

Nouă ani a durat povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu. S-au despărțit definitiv și nu au mai lăsat loc nici de bună ziua, chiar dacă au împreună doi copii: Albert (11 ani) și Aida (8 ani). Chiar dacă timupl a trecut, cei doi nu au îngropat securea războiului. Mai mult decât atât, artista a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț. 

Alin Ionescu: „Asta e marea problemă"

Alin Ionescu susține că el și fosta lui soție nu pot avea o relație normală, nici măcar de dragul copiilor:

 "Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis. Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n.red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă.", a declarat fostul soț al Cristinei Spătar, pentru fanatik.ro.

Cum se înțeleg copiii Cristinei Spătar cu frățiorul lor vitreg?

După despărțirea de Cristina Spătar, Ali Ionescu și-a găsit liniștea în brațele Alinei, o tănăra care i-a oferit și un băiețel. Bărbatul susține că cei doi copii din prima căsătorie se înțeleg de minune cu frățiorul lor:

"Copiii (Albert și Aida, n. red.) au fost la mine și în weekend. Fetița îl vede pe cel mic drept jucăria ei, iar cel mare se înțelege bine cu el. E o relație foarte bună între ei, chiar dacă este o diferență mare de vârstă între frați. Oricum, cei mari sunt într-o perioadă mai delicată, au alte preocupări, avem discuții cu privire la învățat, la școală, ei s-ar juca toată ziua, școala ar lăsa-o pentru mai târziu.", a mai spus fostul soț al Cristinei Spătar.

 

Cristina Spătar, reacție după ce s-a speculat că a trăit în sărăcie

Cristina Spătar urmează să se mute în casă nouă, împreună cu copiii ei. Vedeta este mamă singură, după despărțirea de Alin Ionescu, astfel că îi crește singură pe Albert şi Aida. Recent, presa tabloidă a scris că artista s-ar fi confruntat cu probleme financiare și că mutarea în casă nouă marchează sfârșitul problemelor pentru aceasta. Pe de altă parte, Cristina Spătar ne-a mărturisit că nici vorbă de probleme financiare. Artista spune că a locuit, în ultimii ani, într-un apartament cu patru camere din Floreasca și că mereu a încercat să le ofere copiilor săi luxul cu care au fost obișnuiți. Mai mult, artista spune că pe lângă muzică, ea câștigă bani și din afacerea de care se ocupă de câțiva ani. 

Cristina Spătar: Până acum am stat într-un apartament cu patru camere din Floreasca


„M-a impresionat faptul că jurnaliștii deformează știrile. Au scris că am trăit în sărăcie, ceea ce nu s-a întâmplat absolut deloc, niciodată în viața mea, nici măcar după divorț. Dumnezeu m-a ajutat să-mi fie super bine mereu. Am avut o afacere din care am trăit, am muzica, fac și folclor. Chiar am reușit să trăiesc bine, să le ofer copiilor condiții de 5 stele. Iar ăștia au scris că am trăit în sărăcie, că m-am mutat dintr-un apartament amărât cu 4 camere. Asta îmi place mie la ziariști, minciuna asta, ca lumea să citească, să fie foarte afectată de poveste. Eu înțeleg și strategia asta, atâta timp cât nu mă atinge și nu mă afectează pe mine sau pe copii. Chiar m-am străduit să le ofer maxim copiilor mei și chiar am reușit. Tocmai mi-am achiziționat o casă, o vilă, iar până acum am stat într-un apartament cu patru camere din Floreasca. Sunt atât de duri ziariștii, nici măcar nu te consultă. Dar treaba asta că am trăit în sărăcie chiar mă deranjează, că nu e adevărat. Că aș fi recunoscut, tot ce e de recunoscut, am recunoscut. Sunt actori mari, de la Hollywood, care spun că au trăit foarte greu. Dar nu, am muncit și le-am oferit copiilor mei. Nu s-a pus problema de sărăcie niciodată. Într-adevăr, mi-am vândut bijuteriile, am investit într-o afacere, m-am luptat singură cu cei doi copii. Da, într-adevăr, sunt lucruri reale, dar de la asta la a trăi în sărăcie, când eu le-am oferit 7 stele.  Eu nici nu sunt genul care să arăt unde merg, ce vacanțe. Că așa suntem noi, ăștia mai old-school, mai cu bun simț”, a declarat Cristina Spătar pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel