Cum se îmbunătățește norocul fiecărui semn zodiacal atunci când Mercur retrograd se termină pe 14 mai 2023

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Mercur retrograd se încheie pe 14 mai 2023, iar norocul fiecărui semn zodiacal va începe să se îmbunătățească. Ori de câte ori Mercur retrograd are loc, ne gândim prea mult la lucruri, dar, nu merită să ne tot trecem în revistă problemele sau să ne îngrijorăm dacă nu cumva viața te va ajunge din urmă.

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Sâmbătă, 20 mai 

Gândește în stil mare și luminos și nu lăsa nimic să te împiedice să-ți urmezi visele. În această lună, vei fi infuzată de o mai mare încredere în tine, ceea ce îți va permite să nu mai pui la îndoială ceea ce te atrage cel mai mult.

Provocările vor părea fezabile acum că Mercur retrograd s-a încheiat, iar viața nu va mai fi la fel de grea. O mare parte din această situație este reprezentată de trecerea lui Marte în semnul de foc al colegilor din Leu, care îți amintește importanța de a-ți asculta inima și de a-ți aminti că viața ar trebui să-ți aducă fericire.  


Taur  
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Luni, 16 mai 

Jupiter intră în semnul tău zodiacal pe 16 mai 2023, aducând un impuls foarte necesar vieții tale pe mai multe planuri. Devenind mai confortabil cu schimbarea, atragi și tu un succes mai mare în viața ta. Dar acest lucru înseamnă că pot apărea schimbări în ceea ce privește profesia ta după ce Mercur retrograd se termină.

Ai atras acest lucru în viața ta pentru că semnalezi că ești pregătit pentru asta, că nu vei mai evita calea care duce la cea mai bună viață a ta, ci vei face cu entuziasm acel prim pas. Pe măsură ce Pluton își începe retrogradarea în Vărsător, te pregătește pentru niște zguduiri divine, pe măsură ce îmbrățișezi ceea ce iubești, astfel încât să îți arate dragostea înapoi.  


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Luni, 14 mai

Mercur se plasează direct pe 14 mai, aducându-ți perspective puternice în această zi. Întotdeauna există mai multe moduri de a gândi o nouă aventură sau un proiect de viață. Dar există întotdeauna un singur adevăr care este al tău. Acest lucru nu desființează credința din spatele mai multor adevăruri, ci doar faptul că, în adâncul intuiției tale, știi întotdeauna ce ți se cuvine; este doar o chestiune de a avea încredere în ea.


Pluton retrogradează în Vărsător, ajutându-te să te eliberezi de ceea ce te împiedică să simți că pășești în lumina norocului. Amintește-ți că te angajezi într-un upgrade masiv în viața ta și bucură-te de toate acestea. Nu toate pot veni cu tine.  

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Luni, 19 mai 

Venus face trigon cu Saturn pe 19 mai, iar când se întâmplă acest lucru primești ceva ce îți dorești mai mult decât orice altceva în lumea ta - stabilitate. Meriți o viață plină și capacitatea de a te simți intim conectat la tot ceea ce faci, inclusiv la relațiile și profesia ta.


Meriți o viață care să simți că te reține și care să fie alături de tine, indiferent de anotimpul prin care treci. Pluton, stăpânul lumii interlope, trece în prima sa retrogradare în Vărsător, așteaptă-te la niște valuri mari de transformare, ceea ce îți va permite să te simți mai încrezător în schimbările pe care le faci și în ceea ce va continua să crească odată cu tine.  

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Vineri, 19 mai 


Uneori pare că nu se întâmplă nimic; alteori, se pare că totul se întâmplă. Amintește-ți să rămâi echilibrat pe măsură ce se întâmplă multe schimbări în viața ta, pentru că totul este bine. Nu numai că viața ta amoroasă trece prin niște actualizări interesante, dar și viața profesională îți permite un mai mare simț al scopului.

Luna Nouă în Taur te-a adus în față și în centrul atenției la începutul carierei tale. Fie că este vorba de o poziție sau de un nou mod de a o privi, îmbrățișează toate lucrurile cu speranță și bucurie. Căutați aspectele pozitive și amintiți-vă că totul poate părea că se întâmplă dintr-o dată, dar a fost în lucru de ani de zile, pe măsură ce ați crescut până când ați primit-o în sfârșit.  

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Vineri, 19 mai 

Atunci când te gândești la noroc, acesta implică adesea faptul că ești capabil să faci ca lucrurile să arate într-un anumit fel, deoarece acest lucru este, de asemenea, ceea ce definește siguranța pentru tine. Însă, de multe ori, planurile pe care le ai pentru viața ta nu se pot compara cu cele ale universului.

Îți poți spune adevărul cu mai multă încredere, permițându-ți să îți asumi unele riscuri și oportunități noi. Nu vă simțiți legați de succesul care arată doar într-un anumit fel. În schimb, recunoașteți când primiți o lovitură din partea universului și nu ezitați să o luați.  


Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Duminică, 21 mai 

Viața este într-adevăr alcătuită din nuanțe de gri. Oricât de mult ai putea fi o persoană care gândește în alb și negru, există mai mult în viață decât ceea ce poți vedea. În timp ce o parte din acest lucru este pur și simplu credința că ceilalți privesc lumea la fel ca tine, o altă parte este siguranța ta interioară de a avea nevoie să cunoști regulile vieții.

Cu toate acestea, a te distra cu mai multe opțiuni și a vedea mai multe adevăruri îți permite, de asemenea, să găsești ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Pe măsură ce Sezonul Gemenilor începe odată cu revenirea Soarelui în acest semn zodiacal dinamic, permiteți-vă să întrețineți toate opțiunile. Nu respingeți nimic încă, deoarece există o oportunitate aici care vă poate ajuta să vă deschideți mintea și viața.

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Duminică, 27 mai 

Venus începe să se desprindă de energia distructivă a lui Pluto pe 27 mai 2023. Iubirea face ca lumea să se învârtă, dar trebuie să te asiguri și că iubești ceea ce faci. În loc să îți faci viața despre alții, este timpul să te concentrezi pe ceea ce înseamnă pentru tine să trăiești expansiv și abundent.

Apleacă-te asupra norocului creat atunci când îți părăsești zona de confort și descoperi ceva nou și unic pe care îl iubești - acest lucru îți schimbă viața. Nu trebuie să fie întotdeauna îngrozitor sau dureros. În acest proces, dezvolți, de asemenea, o iubire mai profundă pentru tine însuți, pe măsură ce validezi faptul că nu ți-ai pierdut niciodată mințile, ci pur și simplu ai învățat cine ești.  


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Sâmbătă, 20 mai 

Întotdeauna există opțiuni, dar nu toate vor duce la aceeași destinație. Doar pentru că ți se aduce ceva nu înseamnă că este un cadou. Uneori este și o lecție sau chiar un test din partea universului. Pentru a alege corect, în conformitate cu sinele în care speri să evoluezi, trebuie să fii mai conștient de alegerile tale și de ceea ce investești în tine.


Marte se schimbă în Leu în această lună, deschizând noi posibilități în viața ta, dar trebuie să te armonizezi cu inima ta pentru a face alegerile necesare. Acesta este spațiul lipsit de îndoieli sau chiar de temeri, dar învăluit în speranță și în optimismul că totul se va rezolva întotdeauna așa cum trebuie să se întâmple.

Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Vineri, 19 mai 

Viața ar trebui să fie echilibrată, dar, uneori, trebuie să-ți pierzi echilibrul cu un lucru pentru a obține altul. În loc să lași acest lucru să te dezechilibreze sau să te facă să te simți ca și cum ai eșuat, ia-l ca pe un act de echilibru în sine. Echilibrul este în continuă evoluție și se schimbă în funcție de ceea ce ai nevoie. Oricât de mult ar fi dominat munca sau creșterea de sine luna trecută, luna aceasta este pentru o întoarcere la bucurie.

Fă mai mult spațiu pentru ceea ce și cine iubești. Invită mai mult timp pentru joacă, experimentează viața și nu te simți vinovat pentru asta, chiar dacă include și odihnă. O parte din crearea unei vieți de succes înseamnă să-ți permiți să îmbrățișezi ceea ce te simți cel mai atras, chiar dacă este pur și simplu să te bucuri de ceea ce ai creat deja.  

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Vineri, 27 mai 

Venus se va armoniza cu Uranus, planeta care te guvernează, Pluto, iar acest lucru te ajută să vezi lucrurile clar. Cariera ta este o expresie exterioară a ta. Este mai mult decât un simplu loc de muncă; ea îți măsoară creșterea și progresul în viață. Este o șansă de a îmbrățișa mai mult din ceea ce ai devenit, mai degrabă decât să savurezi ceea ce ai fost.

Luna aceasta, Eclipsa Lunară de Lună Plină din Scorpion vizează această zonă a vieții tale, ajutându-te să eliberezi ceva care a ajuns la un cerc complet și să pășești într-un nou mod de a fi sau chiar de a-ți vedea cariera. Unele dintre cele mai dramatice schimbări vin din interior, iar atunci când onorezi și chiar celebrezi acest lucru, îmbrățișezi în mod autentic cine ai devenit.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai bună zi după ce Mercur se termină: Vineri, 5 mai 

Există un timp pentru orice, inclusiv pentru creșterea ta. Este o șansă de a renunța la acele zile mai întunecate pentru cele pline de mai multă lumină și pentru ca alegerile tale să vină dintr-un spațiu mai vindecat din interiorul tău. Pe măsură ce are loc Eclipsa Lunară de Lună Plină din Scorpion, noi oportunități vor apărea peste tot.

Aceasta este șansa ta de a lua angajamentul pe care l-ai întruchipat față de visele tale și de a-l duce la nivelul următor. Aceste oportunități vin pentru a te ajuta să te dezvolți, nu pentru a te copleși. Privește totul în lumina abundenței, iar tu vei putea alege în sfârșit calea, nu doar a norocului, ci și a scopului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel