Cum se descurcă Liviu Teodorescu în postura de tătic. Schimbă sau nu artistul scutecele fetiței sale?: "Îmi cam tremură mâna..."

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Teodorescu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Teodorescu, instagram/ colaj foto

Liviu Teodorescu a dezvăluit cum se descurcă în postura de tătic. 

Liviu Teodorescu și soția sa sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată.În urmă cu doar câteva zile, fetița lor, Ecaterina, a venit în viețile lor, făcându-le viața mai frumoasă. Acum, artistul se poate considera un bărbat împlinit și fericit. 

Cum se descurcă Liviu Teodorescu în postura de tătic

Recent, Liviu Teodorescu a făcut primele declarații despre perioada frumoasă din viața sa. Artistul recunoaște că este puțin obosit, însă fericirea primează. 

"Sunt un pic obosit, dar foarte fericit. (...) E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine.", a spus Liviu Teodorescu la Antena Stars.

Cât despre prima noapte petrecută alături de fiica sa, Liviu Teodorescu spune că micuța a fost foarte cuminte. 

"Prima noapte a fost foarte ușor. Mănâncă, doarme, o schimbăm. Nu plânge degeaba. Și de la maternitate toate asistentele ne au spus că este foarte cuminte și mereu când o sunam pe soția mea se auzeau bebeluși plângând și o întrebam: e fata noastră? Nu, ea doarme.", a mai declarat artistul.

Schimbă sau nu artistul scutecele fetiței sale?

Când vine vorba despre schimbatul scutecelor, Liviu Teodorescu spune că încă îi este frică și abia reușește să o ia în brațe și să-i țină capul. 

"Îmi cam tremură mâna când e vorba de schimbat scutece. Primul pas e că am reușit să o iau în brațe și să îi țin capul. Reușesc să i-o dau soției să o alăpteze. Să schimb scutecul în sine e puțin greu pentru că mi se pare o ființă fragilă și mi-e teamă.", a mai spus Liviu Teodorescu.

Ce nume au ales proaspeții părinți pentru fetița lor

Încă de când au aflat că vor deveni părinți de fetiță, Liviu Teodorescu și Iulia au decis ce nume va purta micuța. Mai exact, cei doi au ales să-i pună numele Ecaterina, asemenea bunicii Iuliei. 

„Merg la sală. Dacă o să am o fată m-am gândit și eu că cineva trebuie să fie bodyguard. Avem emoții amândoi, dar nu ne lăsăm copleșiți. Sunt toate gata, avem căruciorul, pătuțul și măsuța de schimbat urmează să vină. Cred că mă văd relaxat și mă văd un prieten al ei.

Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta d-hoc”, declara Liviu Teodorescu, în urmă cu ceva timp.

Ce spunea Liviu Teodorescu despre căsătorie

Liviu Teodorescu și Iulia formează o relație de peste 10 ani de zile. Chiar dacă aceștia și-au oficializat iubirea în urmă cu doi ani, solistul spune că nu s-a schimbat nimic în cuplul lor, care este la fel de sudat și care trăiește după aceleași principii ca și înainte. 

"Mi se părea o chestie din aia: gata, ți-ai închis… te-ai căsătorit… ești legat de calorifer, dar să știi că nu este așa. Odată ce te maturizezi ca bărbat, cred, și constați că femeia de lângă tine este cea pe care o iubești, nu mai ai nevoie de altceva. Căsătoria a venit ca o chestie normală pentru noi. Nu a fost ceva ce a venit cu niște angajamente în plus față de cele pe care ni le luaserăm deja. A fost doar o oficializare, ca să zic așa, în fața prietenilor, în fața familiei. Este o chestie care putea să rămână confidențială la fel de bine, pentru noi era același lucru., a declarat Liviu Teodorescu, despre viața de bărbat căsătorit, pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel