Cum se descurcă Adela Popescu cu cei trei copii fără ajutorul soțului: „Totul e sub control”

Data publicării:

Adela Popescu a rămas singură acasă cu cei trei copii și i-a transmis un mesaj soțului. Cum se descurcă vedeta fără ajutorul lui Radu Vâlcan?

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar și una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbiz. Vedeta este un exemplu pentru multe femei deoarece face față cu brio atât responsabilităților de mămică cât și celor profesionale. 


La doar o lună de la nașterea celui de-al treilea copil, Adela Popescu a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Blondina spune că are ajutor până când se întoarce acasă, dar îi este din ce în ce mai greu să își împartă timpul și energia cu cei trei băieți. 


Radu Vâlcan, care era un ajutor de nădejde pentru Adela Popescu a plecat în Thailanda pentru filmările unei emisiuni TV. Vedeta s-a văzut nevoită să se descuce fără sprijinul soțului și i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care l-a anunțat, în mod ironic, că acasă situația este sub control. 


"Scumpe, relax, totul e sub control acasă!", a scris Adela Popescu pe Instagram.

 


Adela Popescu, mesaj amuzant pentru viitoarea noră: „Voiam să te avertizez... ai încurcat-o cu mine”


Cu umorul caracteristic, Adela Popescu le-a transmis viitoarelor nore un mesaj pe rețelele de socializare. 


''Vezi ca in seara asta a fost necajit si a dormit pe pieptul meu. Si s-a trezit deja de trei ori. O data la pipi, apoi ca a visat urat, si inca o data sa verifice ca sunt langa el. Si dimineata i-am pregatit o omleta. De fapt oua amestecate cu avocado si niste branza, asa cum ii place lui. Am pus muzica si am dansat. Apoi am stat imbratisati un minut inainte sa intre in gradinita. I-am promis ca la 16:00 mergem cu bicicletele in parc. Si am mers desi eram foarte obosita. In fine, dar de ce iti spun tie toate astea? A, stiu! Voiam sa te avertizez, viitoare nora, ca daca te imbufnezi de doua ori pe an, atunci cand am fi cu totii foarte fericiti sa petrecem macar Pastele si Craciunul impreuna, ai incurcat-o cu mine! :) Ps: Tatal a zis sa iti mai transmit ceva, dar ma abtin'', a scris Adela Popescu pe pagina sa persoanală de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel