Cum se confruntă semnele zodiacale cu moartea sau doliul

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Eyasu Etsub
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Eyasu Etsub

Doliul este o perioadă care poate încerca puternic emoţiile noastre şi fiecare are propriul mod de a trece procesa durerea unei pierderi. În acest articol, vom explora modul în care fiecare semn zodiacal se confruntă cu moartea și cum este procesul și perioada de doliu și cât de repede pot să îţi regăsească echilibrul emoţional.

În fața morții, Berbecii sunt cei mai puternici, în timp ce Racii reacționează cu o cădere emoțională și o lungă perioadă de doliu.

Unii oameni vor continua cu ușurință, în timp ce alții devin deprimați și se închid, pe baza trăsăturilor de caracter ale zodiei lor. Unii oameni experimentează resentimente și furie, în timp ce unii doresc să solicite ajutor cuiva sau chiar să ofere altora ajutor în situații dificile.

Când moare cineva la care ținem, lucrurile se dau peste cap pentru noi. Deşi este dificil, oamenii fac față morții într-o varietate de moduri.

 

Cum se confruntă semnele zodiacale cu moartea sau doliul?


Berbec (Cel mai curajos în fața morții)

Taur (Înfruntă moartea cu rezistență)

Gemeni (traumatizat de moarte)

Rac (Moartea îi poate face să se destrame)

Leu (Plânge morții)

Fecioară (Inconsolabilă)

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel