Cum se comportă semnele zodiacale în preajma iubitei lor, potrivit astrologiei

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Daca iubești pe cineva, dar nu ai început încă o relație, e momentul să descoperi cum te porți cu persoana pe care o adori – zodia îți dictează comportamentul în dragoste.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt de obicei printre cele mai încrezătoare dintre semne, iar abordarea lor în dragoste nu este diferită. Berbecul este guvernat de  Marte, așa că nu vor fi descurajați să exprime exact ceea ce simt. Nu există prea mult mister aici. Dacă un Berbec te place, vei ști despre asta. Nu le este deloc teamă să facă primul pas. Cu toate acestea, ei iubesc, de asemenea, urmărirea, așa că nu confundați tachinările lor cu dezinteresul. Totul face parte din jocul lor.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul este cunoscut ca fiind încăpățânat, dar acest semn de Pământ fix este guvernat de Venus, așa că simt profund în ciuda exteriorului lor dur. Atunci când Taurul urmărește o pasiune, ei sunt în căutarea unei conexiuni semnificative. Îi vei surprinde adesea punându-i întrebări profunde iubitei lor în încercarea de a se lega la un nivel intens. Pasiunile lor nu sunt niciodată frivole - ei iau relațiile foarte în serios. Fiind un semn de Pământ, Taurii favorizează intimitatea fizică, dar sunt subtili în abordarea lor. Atingerile ușoare ale brațului și împunsăturile jucăușe sunt semne că Taurul este îndrăgostit.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt cunoscuți ca fiind dualiști și pot fi greu de citit atunci când vine vorba de a ști dacă au sau nu o pasiune. Fiind un semn de aer, le place să vorbească cu îndrăgostiții lor și vor fi expresivi și implicați. Ceea ce devine derutant este atunci când îți dau cu tifla câteva clipe mai târziu sau flirtează cu o terță parte neștiutoare în prezența ta. Natura lor fierbinte și rece poate fi greu de urmărit, dar dacă ești dispusă să intri în jocul lor, aceste semnale mixte ar putea fi un semn că te plac. Și nu este vorba numai de jocuri ale minții cu Gemenii - sunt creaturi blânde în suflet și vor aprecia eforturile tale.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Această zodie este sensibilă din fire, așa că Racul va fi total copleșit de emoții atunci când se îndrăgostește de cineva. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să se manifeste ca timiditate, deoarece acest semn de Apă este rareori vocal în ceea ce privește sentimentele romantice. Acest lucru înseamnă că, atunci când vine vorba de Rac, îndrăgostelile lor pot fi dificil de separat de relațiile lor platonice. În schimb, Racul își arată afecțiunea prin contact vizual atent și va dori să te țină aproape. Așadar, chiar dacă s-ar putea să trebuiască să faci tu primul pas, pasiunea lor nu este departe sub exteriorul lor timid.

Leu (23 iulie - 22 august)

Semnele de foc nu știu prea multe despre subtilitate, iar Leii nu sunt diferiți. Le place să preia conducerea atunci când vine vorba de exprimarea inițială a interesului romantic și rareori bat pasul pe loc. Dacă Leul te place, probabil că vei ști asta. Dar, în cazul în care ți-au scăpat indiciile lor nu atât de subtile, fii atentă la unele lăudăroșenii umile, deoarece Leilor le place să pună în față cea mai bună versiune a lor. Acest semn mândru este la fel de încrezător în el însuși cum va fi și în sentimentele sale față de tine, așa că fii recunoscător pentru sinceritatea lor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt adepții actelor de bunătate și de sprijin. Acest semn de Pământ metodic cunoaște valoarea rutinei și a organizării. Îți vor observa tiparele și îți vor face mici favoruri pentru a-ți face viața mai ușoară, fără ca tu măcar să le ceri. Pentru că Fecioarele sunt observatori, le este greu să facă primul pas și să te invite în oraș. În schimb, este mai probabil să te invite să ieși în grupuri ocazionale pentru a te cunoaște mai bine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
D

ragostea este o prioritate importantă pentru Balanță, care este guvernată de Venus. Ei știu ce își doresc în relații, așa că, chiar dacă îi vezi că se poartă timid, totul este o prefăcătorie, deoarece Balanțele nu sunt timide în ceea ce privește dragostea. Balanțele vor imita mișcările iubitei lor pentru a fi în sincronie cu ea, echilibrându-le mișcările. Viața este despre echilibru pentru Balanță, așa că vor avea nevoie ca tu să depui la fel de mult efort ca și ei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În relații, Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind loiali, intensi și pasionali, dar au tendința de a ține cărțile aproape de piept atunci când vine vorba de iubirile lor. Uneori pot părea impasibili, dar totul este pentru distracție; ei doar își iau timp să te citească. Fiți atenți la mult contact vizual, deoarece acest lucru arată intriga lor. Scorpionii au un mod de a iniția o conexiune, dar vor aștepta ca tu să faci primul pas. Așadar, dacă simți că un Scorpion este îndrăgostit de tine, ai încredere în instinctele tale.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Această zodie prosperă în independență, așa că o conexiune inițială ar putea fi dificilă. Dacă Săgetătorul te invită să te alături la călătoriile sau escapadele lor solo, cu siguranță te place.ăgetătorii sunt adesea tachinatori și jucăuși cu iubiții lor. Ei vor dori ca iubitul lor să se distreze cât mai mult posibil și prețuiesc fericirea ta la fel de mult ca pe a lor. Își vor face cunoscute sentimentele în timp și nu sunt adepții jocurilor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

La fel ca multe semne de Pământ, Capricornii își vor face apropierea încet. Sunt rezervați și disciplinați, urmărind relațiile doar după ce sunt satisfăcuți în carieră. Așadar, poți fi sigură că Capricornii vor fi dispuși să investească timp în iubirile lor.Ei vor să impresioneze și să fie impresionați (gândiți-vă la cavalerismul de modă veche). Capricornii vor să te simți importantă, așa că asigură-te că știu cât de mult contează și pentru tine.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii  țin foarte mult la cercul lor social, așa că fii flatată dacă te invită în grupul lor. Probabil că este un semn că sunt interesați de tine. De asemenea, își vor arăta afecțiunea prin gesturi copilărești. De obicei, un Vărsător este relaxat și relaxant, dar ai putea observa nervi neobișnuiți și agitație neobișnuită atunci când sunt în preajma unei persoane de care sunt îndrăgostite.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt în mod natural romantici, așa că comportamentul lor obișnuit de visare cu ochii deschiși este greu de separat de o pasiune. Adesea, ei vor dori să petreacă mult timp cu persoana îndrăgostită.Aceasta este o problemă destul de mare pentru Pești, care își apreciază foarte mult timpul petrecut singuri. În cele din urmă, totuși, Peștii pot fi destul de timizi, așa că nu vă fie teamă să îi invitați în oraș.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel