Cum se comportă fiecare semn zodiacal atunci când URĂȘTE pe cineva

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Fiecare semn zodiacal este diferit, dar un lucru este valabil pentru toate: fiecare dintre ele va avea la un moment dat de-a face cu cineva pe care nu-l poate suporta. Iată cum acționează zodiile atunci când trebuie să stea în preajma cuiva pe care îl urăsc, conform astrologiei.

Berbec

Încerci să îl eviți pe cel pe care îl urăști pentru că nu știi cum să te comporți în preajma lui. Conversația minimă este calea ta.

 

Taur

Ignoranța este o binecuvântare, mai ales pentru un Taur. Ei nu își pot permite să devină emoționali, conform personalității lor, așa că probabil vor privi prin tine.

 

Gemeni

Acest semn se confruntă. Îi strigă ori de câte ori pot și sunt as la umilirea celui pe care îl urăsc.

 

Rac

Această zodie își controlează acțiunile. Nu reacționează atunci când se află în preajma celui pe care îl urăsc. Ținerea sub control a emoțiilor lor este tot ceea ce îi concentrează.

 

Leu

Leii sunt răutăcioși și nu-și controlează limba dacă sunt în preajma celui pe care îl urăsc. Acțiunile lor pot fi super zgomotoase, lăsând să se înțeleagă clar că te urăsc.

 

Fecioară

Oh, ești invizibil pentru ei dacă te urăsc! Pur și simplu nu le pasă!

 

Balanță

Acești oameni nu urăsc cu adevărat pe nimeni. Este posibil să nu te placă, dar nu o exprimă ca atare. Dar, da, nu uitați că puteți fi ușor de înlocuit.

 

Scorpion

Îți vor spune în față că nu le place și apoi vor pleca! Brutal de sincer? Da!

 

Segetător

Acești oameni pleacă și nu se lasă niciodată până la nivelul de a se angaja cu tine.

 

Capricorn

Această zodie rareori urăște pe cineva, iar atunci când o face, o ridicare din umeri sau un zâmbet rece este tot ce ți-ar oferi.

 

Vărsător

Atunci când această zodie urăște, observați volumul lor atunci când vă vorbesc. Expresiile lor sunt de neratat.

 

Pești

Ei nu o vor arăta. Peștii sunt foarte politicoși cu tine chiar dacă te urăsc și încet-încet au capacitatea de a manipula oamenii din jurul tău și de a te face să te simți singur! Dar a intra în această latură a lor este extrem de dificil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel