Cum scapi de tusea puternică și stările de sufocare. Sfatul Lidiei Fecioru

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul care te scapă de tusea puternică și de stările de sufocare.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane se confruntă cu răceala. Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit leacul care te scapă de tusea puternică și de stările de sufocare.

"Un tratament foarte simplu: se fierb 6 cartofi mari cât pumnul, cu tot cu coajă. Se zdrobesc necojiți după care adăugăm patru picături de iod, o linguriță de bicarbonat și două linguri de oțet. Compoziția se omogenizează, apoi se pune pe un tifon, se împachetează și se așează pe partea bronhiilor și pe partea plămânilor, în spate. Aceste comprese se țin până se răcesc sau chiar toată noaptea. Acțiunea se repetă două-trei seri la rând. 

Acest leac ne scapă de tuse puternică și stările sufocante. Atenție, asta nu înlocuiește medicamentele indicate de medic!" , a spus Lidia Fecioru.

 

Lidia Fecioru, leac pentru răceală, rinite alergice sau sinuzite: „Există un tratament foarte bun cu apă sărată”

„Vine toamna cea urâtă. Și noi avem asteniile de toamna, devenim nostalgici după zilele călduroase și e bine să luăm, în această perioada, niște Calciu cu Vitamina D3.


Că e perioada cu litera R, când se acumulează, se asimilează în corp. Dar putem avea un tratament foarte bun, pentru că răcim mai des în această perioada. Ne îmbrăcăm mai subțire, că parcă nu vrem să trecem la cojoc și cizme cu blăniță, și răcim mai repede.


Există un tratament foarte bun cu apă sărată. Una e că ne putem spală nasul și gâtul, face gargară cu ea, neavând nicio problema.


Când sunt rinitele alergice cu sinuzitele crunte, care dau dureri de cap, e bine să punem, nu compresă, ci să facem o legătură. Să legăm compresă de cap. Facem o bandă din tifon sau un bumbac care se umezește ușor, și facem o legătură împrejurul capului. Pe frunte îndeosebi și la ceafă. Apă sărată.


Apa sărată e bine să o facem de 9 procente.


La un litru de apă, se pune apă de ploaie sau distilată - se pun trei linguri de sare gronjoasă, de murături, neiodată. Mai putem folosi sare de magneziu.


Compresa să fie caldă, niciodată rece.


O putem folosi pentru răceală, pentru dureri de burtă. Și când avem diaree, o compresă cu apă sărată pe burtă ne va rezolva problema.


În dureri osoase, genunchi, glezne, e bine să facem înfășurările astea seară. Procedura e bine să dureze două săptămâni. Pentru că efectele apar după a cincea zi”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel