Cum sărbătorește Mirela Vaida Ziua Națională a României: „Tatăl meu, militar fiind, ne ducea tot timpul la parada de 1 decembrie” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Mirela Vaida
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Mirela Vaida

Românii de pretutindeni sărbătoresc pe 1 decembrie Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria țării noastre. În exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida ne-a mărturisit cum va sărbători ea această zi specială.

1 decembrie, Ziua Națională a României, este în mod cert un prilej de bucurie și mândrie pentru fiecare dintre noi. Cu steagurile tricolore fluturând în vânt și inimile pline de mândrie, românii vor sărbători cel mai important moment din istoria țării. Dacă cei mai mulţi români se vor bucura de o zi liberă de 1 decembrie, vedetele vor sărbători Ziua Naţională muncind.

Cum sărbătorește Mirela Vaida Ziua Națională a României

În exclusivitate pentru Spectacola, Mirela Vaida, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, ne-a mărturisit cum celebrează acest moment special.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena Stars ne-a mărturisit că de dimineață va merge cu soțul și cei trei copii ai săi, Vladimir, Tudor, Carla, la parada de 1 decembrie, însă, după aceea va sărbători prin muncă, având o ediție specială cu ocazia Zilei Naționale a României.

„Vin sărbătorile de iarnă și pentru că încep cu Ziua Națională a României, toată lumea începe să trăiască frenezia asta a sărbătorilor și a finalului de an. Ca întotdeauna, copiii sunt liberi de la școală, soțul meu este liber de la serviciu. Eu, însă, voi avea emisiune în direct și vom avea o ediție specială, în orice caz, niște subiecte mai adaptate Zilei Naționale. Deci eu o să sărbătoresc prin muncă, dar dimineață mergem la paradă”, a mărturisit Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.

Sursă foto: Instagram/Mirela Vaida

Parada de 1 decembrie este deja o tradiție în familia prezentatoarei TV

Tatăl său, militar, mergea cu aceasta la parada de Ziua României de la Iași. Acum, fratele vedetei i-a călcat pe urme tatălui său. Militar fiind, fratele Mirelei Vaida va defila la parada de 1 decembrie, care va avea loc în Piața Arcului de Triumf, începând cu ora 11:00.

„Îmi aduc aminte că tatăl meu, militar fiind, ne ducea tot timpul la parada de 1 decembrie la Iași. Cumva noi am trăit în cultul și în respectul acesta pentru armată, pentru steag, pentru drapel, pentru imnul național. Fratele meu este militar și defilează la paradă și atunci o să mergem în familie. Îmi doresc foarte mult să îmi cresc și copiii în cultul ăsta, pentru iubire de neam, de patrie, de valori, de instituții și așa mai departe. Deci o să mergem la paradă de dimineață.

După aceea, copiii vor veni acasă, pentru că vin și bunicii de la Iași și va fi o reîntâlnire în familie cu toți verișorii și cu toți nepoții. Noi sărbătorim ziua asta pentru că, e clar, are o altă conotație, o altă valență și se simte peste tot că e o zi cu adevărat specială”, ne-a mai mărturisit Mirela Vaida.

Sursă foto: Instagram/Mirela Vaida

Ce preparate puneți pe masă?

„Nu o gătesc nimic tradițional. Mă bazez că vor veni bunicii și mă vor ajuta ei și îmi vor aduce câteva lucruri bune de acasă, câteva mere din livada în care am crescut”, ne-a declarat Mirela Vaida.

Aveți vreo amintire specială din copilărie de Ziua României? 

„Copilăria mea a fost marcată de paradă și de adunările acelea mari din orașul Iași, din fața Palatului Culturii și de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Asta ar trebui să însemne pentru fiecare dintre noi 1 decembrie”, ne-a precizat Mirela Vaida.

Ce le transmiteți românilor de 1 decembrie?

„Românilor, de Ziua Națională a României, le urez să-și iubească țara și să fie mândri de ea, pentru că mi se pare că de la o vreme, de câțiva ani, parcă ne e rușine să spunem că suntem români, oriunde ne ducem în lume, parcă ne e rușine să spunem că suntem din România.

Poate că ar trebui să facem din țara noastră cu adevărat o mândrie și să credem când spunem că avem o țară frumoasă. Chiar avem o țară foarte frumoasă. Aș dori din toată inima românilor să simtă cu adevărat că țara trebuie mai mult prețuită. La mulți ani români, la mulți ani România!”, a mai spus Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel