Cum să-ți găsești sufletul pereche în harta natală a semnului tău zodiacal, conform astrologiei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Caleb Ekeroth

Mulți oameni sunt familiarizați cu semnul lor zodiacal și cu harta natală, dar nu mulți sunt familiarizați cu toate perspectivele pe care aceste informații ți le pot oferi. Ați petrecut vreodată timp întrebându-vă cine este sufletul vostru pereche? Îți poți găsi sufletul pereche în harta ta astrologică. Poți face acest lucru folosind casa astrologică, semnul zodiacal și nodurile din harta ta natală.

 

 

S-ar putea să pară confuz acum, dar nu vă faceți griji - vom trece în revistă fiecare pas și vom acoperi tot ce trebuie să știți pentru a vă găsi dragostea adevărată! S-ar putea să știi elementele de bază, cum ar fi semnul tău solar, care este semnul tău zodiacal general. Acest lucru este cu siguranță util de știut, dar semnul tău Venus, care dictează modul în care abordezi și privești relațiile, precum și celelalte plasamente planetare, este cel care îți va oferi cele mai multe informații.

Așadar, iată 4 semne de suflet pereche pe care să le cauți în harta ta astrologică.

1. Găsește și înțelege plasamentele din harta ta natală

Pentru a ști cum se raportează toate semnele zodiacale și planetele între ele, trebuie mai întâi să cunoști toate casele astrologice și plasamentele planetare care alcătuiesc harta natală a semnului tău zodiacal.

Este cu siguranță o sarcină simplă de făcut! Tot ce trebuie să știi este ziua, ora, anul și locul în care te-ai născut. 

2. Verifică ce zodie se află în a șaptea ta casă

Când găsești rezultatele hărții tale natale, acordă mai întâi atenție semnului tău de naștere, cunoscut și sub numele de Ascendent. De partea complet opusă Ascendentului tău se află Descendentul tău.

Semnul tău ascendent se conectează cu ușurință cu orice semn care este opus semnului tău ascendent, care poate fi văzut în Casa a Șaptea. De exemplu, un Pești sensibil va avea întotdeauna semnul rațional al Fecioarei în Casa a Șaptea. Acest lucru se datorează faptului că Peștii și Fecioara sunt semne zodiacale complet opuse.

Acest lucru nu este atât de surprinzător, deoarece există o zicală care spune că contrariile se atrag, iar acest lucru este scris chiar acolo, în stele. (Dacă sunteți Berbec, fiți atenți la Balanțele care intră în viața voastră).

Cu siguranță vei găsi conexiuni folosind Casa a Șaptea, așa că este util să fii atent și la planetele prezente în Casa a Șaptea. De exemplu, Soarele sau Luna care vă guvernează ar putea să își facă apariția în Casa a Șaptea a partenerului dvs. de viață.

Așadar, fii atent la asemănări, deoarece viitorul tău suflet pereche și tu sunteți deja mai aliniați decât ai fi crezut inițial.

3. Acordați o atenție deosebită plasamentelor dumneavoastră și ale partenerului dumneavoastră în Marte și Venus.

Aspectele sunt utile pentru a vedea cum se asociază planetele între ele pe baza gradului în care se află unghiurile lor. Atunci când Marte și Venus sunt pe aceeași lungime de undă, pot indica o relație pașnică, fericită și armonioasă pentru cuplu.

Este destul de ușor să vă dați seama de aspectele hărții dvs. Tot ce trebuie să faci este să te uiți la gradul planetei guvernate de un anumit semn, iar acesta va fi notat ca un număr între zero și 29.


Vei ajunge să afli că te îndrepți spre o relație fericită dacă planetele tale sunt în aspect. Pentru a fi în aspect, nu ar trebui să existe mai mult de cinci grade de diferență între cele două hărți.

De exemplu, dacă una dintre planetele tale se află la 20 de grade într-o hartă, atunci pentru a fi în aspect, cealaltă hartă ar trebui să aibă un grad cuprins între 15-25.

4. Uită-te la Nodul Nord al semnului tău lunar.

În astrologie, ecliptica arată orbita Pământului în raport cu cerul și arată călătoria pe care o face Soarele în timp ce trece pe lângă stele.

Nodul Nord semnifică locul în care Luna trece pe lângă ecliptică în timp ce se deplasează spre emisfera nordică. Nodul Nord se trezește atunci când întâlnești pe cineva care ar putea deveni important în viața ta, cineva precum viitorul tău suflet pereche, potrivit yourtango.com

De exemplu, dacă Nodul Nord al partenerului tău semnificativ se intersectează cu una dintre planetele tale unice din harta ta, acest lucru ar putea indica puternic faptul că sunteți destinați să fiți suflete pereche.

Acestea sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă analizați harta natală și modul în care aceasta se referă la găsirea sufletului pereche. Așadar, continuați să analizați și să trageți propriile concluzii pe baza informațiilor pe care vi le oferă harta voastră!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel