Cum să-ți găsești adevărata vocație, conform astrologiei carierei

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Saulo Mohana
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Saulo Mohana

Hărțile noastre natale sunt pline de comori ascunse, care pot fi descoperite prin analiza anumitor semne și a poziționării în anumite case. Atunci când dorim să ne descoperim traseul profesional, analiza casei a 10-a este esențială, deoarece ne poate arăta ce ne motivează și cum putem canaliza această energie pentru a ajunge acolo unde ne dorim. O altă piesă a puzzle-ului este semnul Cerului mijlociu. Acesta poate dezvălui modul în care ne prezentăm în fața celorlalți la locul de muncă sau la nivel public. Planetele și aspectele ajută, de asemenea, să spună o altă poveste.

Harta natală este plină de multe posibilități, iar alte plasamente arată unde simțim scânteia și pasiunea pentru cariera noastră. Faptul că aveți unul dintre aceste plasamente nu garantează că veți intra în domeniile menționate mai sus. Cu toate acestea, analiza planetelor îți poate aduce o oarecare claritate în ceea ce privește direcția și ceea ce stârnește o anumită dragoste. Mijlocul Cerului sau fiecare planetă care îl aspectează (și guvernatorul) creează potențialul unei noi povești, dar numai tu vei scrie rezultatul călătoriei tale și vei avea controlul deplin asupra destinului tău.

Semnul Mijlocul Cerului

Mijlocul Cerului spune multe despre direcția și inspirația noastră profesională. Privind acest plasament, aspectele, planetele și stăpânul din zecea arată multe despre alegerile profesionale și despre ceea ce ne poate face să ne simțim mai împliniți.

Conducătorul de la Mijlocul Cerului și poziția sa ne pot direcționa către casa în care se va reflecta și această energie. De exemplu, având guvernatorul Cerului Mijlociu în a patra, ne poate arăta cum putem lucra de acasă, cum putem fi inspirați să facem parte din afacerea familiei sau cum putem fi pasionați de imobiliare. Nu toate plasamentele pe Mijlocul Cerului sunt la fel, deoarece fiecare hartă va fi unică.

Planete în zecea sau în conjuncție cu Mijlocul Cerului

Cu planetele aici, este mai ușor să avem o imagine clară a obiectivelor nativului. De asemenea, le este mai ușor să își asume poziții de conducere, chiar dacă Luna se află aici.

Soarele în 10 arată o persoană care va putea fi în centrul atenției. Aceștia pot fi mari actori, muzicieni sau ar putea deveni chiar influenceri. Vor fi populare fără efort. Marte arată o persoană care se va simți confortabil să conducă și va străluci în orice profesie, mai ales dacă Marte este exaltat în Capricorn sau acasă în Berbec și Scorpion. Nativii sunt determinați și ambițioși să ajungă acolo unde își doresc. 

Luna arată aici o persoană plină de compasiune și grijă care va câștiga respectul colegilor de muncă. Ei pot fi bucătari, profesori și chiar terapeuți extraordinari. Mercur poate arăta o persoană care excelează în domeniul editorial ca editor, în timp ce Venus arată o persoană care lucrează în rețea și care va fi populară printre colegii de muncă. Venus de aici poate fi atrasă de modă sau de artă, mai ales dacă Venus se află la domiciliu.

Planete în casa a 6-a

Casa a șasea ne guvernează rutina zilnică, inclusiv sarcinile și îndatoririle specifice pe care le îndeplinim la locul de muncă. Planetele de aici arată o persoană cu potențialul de a fi responsabilă și de a stabili rutine solide pentru viața de zi cu zi.

Soarele, Marte și Venus reflectă un nativ care va străluci la locul de muncă. Ei pot fi buni lideri în grupuri mici și sunt colaboratori extraordinari. Soarele și Mercur pot fi interesați de domeniul medical, mai ales dacă aceste semne sunt în Fecioară. Luna și Venus vor fi mai înclinați să urmeze activități creative, în special cu semnele Balanță și Taur. Marte va fi respectat pentru că sunt ambițioși și determinați să reușească. Marte ar putea, de asemenea, să stârnească interesul pentru domeniul medical sau pentru drept. 


Planete în trigon, sextil, pătrat sau opus la Mijlocul Cerului sau la guvernatorul Mijlocul Cerului

Iată o altă modalitate de a vedea de ce cariere s-ar putea îndrăgosti nativul. Aspectele cu Luna, Mercur și Venus stârnesc creativitatea. Mercur îi va scoate la iveală pe scriitori și povestitori. Aspectele Lunii și ale lui Venus îi vor ajuta pe nativi să își exploateze latura artistică sau să urmeze cariere legate de artă, modă, film sau muzică.

Marte și Saturn sunt aspecte puternice. Marte îi ajută pe nativi să acționeze și să fie lideri mai puternici, în timp ce Saturn îi face pe șefi, mai ales după ce nativul a experimentat prima întoarcere a lui Saturn. Ei cunosc importanța responsabilității și a aplicării structurii. Locurile de muncă ale lui Saturn sunt de obicei legate de finanțe și afaceri, în timp ce carierele lui Marte pot varia de la soldați la avocați, în funcție de semn. Posturile legate de guvern și de lege îi intrigă pe nativii cu Marte aici.

Soarele care aspectează Mijlocul Cerului îi permite nativului să fie încrezător în exprimarea de sine. Ei vor fi în centrul atenției, chiar dacă nu vor dori acest lucru. Poziții în politică, teatru sau orice industrie care îi pune în centrul atenției, potrivit yourtango.com Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel