Cum să-ți folosești harta natală pentru a te îmbogăți. Vei avea o mulțime de oportunități

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Nu vă voi spune că toată lumea are șanse egale de a "reuși", pentru că nu, viața nu este corectă. Cu toate acestea, harta ta astrologică are mai multe elemente care îți vor arăta potențialul tău de a deveni bogat și pe ce ar trebui să te concentrezi pentru a obține acest lucru.

A doua casă

Diagrama zodiacală este împărțită în douăsprezece secțiuni, numite case, care sunt asociate fiecare cu un domeniu diferit al vieții. Casa a doua guvernează finanțele și bunurile materiale (cum ar fi o colecție de artă sau alte obiecte de valoare), precum și perspectiva personală asupra a ceea ce este sau nu este valoros.

Ce semn îți guvernează a doua casă? Calitățile acelui semn vă vor spune ce abilități sau trăsături ar trebui să vă dezvoltați pentru a vă crește propria valoare netă personală.

De exemplu, dacă Gemenii guvernează această secțiune a hărții tale, găsești cea mai mare valoare în relațiile tale și în capacitatea ta de a crea rețele. Bogăția are cele mai multe șanse să vină la tine prin intermediul conexiunilor tale cu alte persoane, indiferent de ceea ce faci pentru a-ți câștiga existența.

Dacă Berbecul îți guvernează a doua casă, ai putea profita de sentimentul feroce de independență al acestei zodii și ai putea începe propria afacere.


Pe de altă parte, dacă visătorul Pești se găsește aici, va trebui să lucrezi cu adevărat la autodisciplina ta dacă vrei să transformi aceste vise cu ochii deschiși în realitate.

Casa a X-a

Acest segment guvernează viața profesională, iar semnul de aici îți poate sugera cele mai bune alegeri profesionale pentru tine. Din nefericire, nu toate locurile de muncă impun un salariu cu șase cifre, iar cele mai bine plătite locuri de muncă din aceste domenii s-ar putea să nu fie căi profesionale care să vă placă cu adevărat.

Folosind aceleași trei exemple de mai sus: Gemenii în casa a zecea sugerează că v-ați descurca bine în orice domeniu academic sau de comunicare. În mod clar, poți câștiga mai mulți bani proiectând rețele de socializare decât ai face-o ca profesor de liceu.

Berbecul aici implică leadership - din nou, începerea unei afaceri proprii ar fi potrivită, dar riscantă din punct de vedere financiar. Ai putea, în schimb, să-ți folosești aceste abilități de conducere pentru a urca în rândurile unei companii deja de succes.


Peștii sunt mult mai norocoși în casa a zecea decât în a doua, deoarece vei avea oportunități de a transforma acele vise într-o carieră plătită ca artist sau scriitor.

Pars Fortuna (sau "Partea de Fortuna")

Acesta este un punct din hartă care indică de unde va veni cel mai mare succes al tău. Formula pentru a-l găsi este destul de complicată, dar orice program bun de astrologie vă va arăta unde se află în harta dumneavoastră: simbolul este un cerc cu o cruce în interiorul lui.

În ce casă se află Pars Fortuna al tău? Concentrează-ți eforturile de a face bani în acest domeniu al vieții. Care dintre planetele dvs. o afectează (pozitiv sau negativ)? Aceste tipuri specifice de energie vor fi implicate în modul în care vă faceți sau nu propriile obiective.


Pars Fortuna se referă la această viață și la această lume materială, așa că interpretați-o întotdeauna cu acest lucru în primul rând în minte. Nu este prea preocupată de succesul în plan spiritual, cu excepția cazului în care spiritualitatea ta are legătură cu banii reali, potrivit yourtango.comGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel