Cum să-ți deslușești karma familială cu ajutorul astrologiei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Liv Bruce
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Liv Bruce

Harta natală ne prezintă multe planete și aspecte care ne învață despre unele dintre lecțiile pe care le-am învățat în trecut și pe care vom continua să le învățăm în această viață. Mai mult, anumite conexiuni între oameni ne pot arăta potențiala datorie karmică pe care o au unii față de alții.

Acest tip de comparație a hărților, cunoscut sub numele de sinastrie, este adesea folosit pentru a delimita legăturile romantice. Cu toate acestea, conexiunile platonice prin sinastrie există, de asemenea, între prieteni și membri ai familiei. Ele ne pot arăta cum ne raportăm unii la alții și cum putem crește și învăța unii de la alții. Pentru a vedea impactul conexiunilor karmice cu prietenii sau familia, îl putem vedea prin intermediul a trei case cheie din harta natală: Casa a treia se referă la prieteni, frați și verișori, casa a patra ne reprezintă părinții și rădăcinile strămoșești, iar casa a cincea ne reprezintă copiii și crearea fundației noastre în casa pe care o construim. A avea planete în oricare dintre aceste case poate arăta karma la care vom lucra în această viață sau ceea ce ne poate împinge să cercetăm mai mult despre rădăcinile noastre.

Cum să-ți deslușești karma familială cu ajutorul astrologiei

A treia casă

Planetele din harta ta natală care cad în această casă vor arăta unele informații despre frați și surori. Uneori, frații noștri pot reprezenta planetele din a treia noastră natală. Planeta personală va reflecta personalitatea lor. De exemplu, Soarele și Mercur într-o a treia natală pot arăta un frate pe care îl respectăm și pe care îl admirăm. Ei pot fi spirituali sau populari. Într-o legătură de sinastrie, planetele cuiva în a treia casă natală sau invers arată că ne vor învăța multe despre noi înșine și cum să ne valorificăm încrederea în noi înșine cu exprimarea de sine. Părinții cu planete care cad în a treia noastră vor inspira modul în care privim educația și învățarea. Există o învățare reciprocă cu sinastria casei a treia și o înțelegere continuă. 

Casa a patra

Planetele care cad aici în harta noastră natală vor reflecta energia generală a primilor noștri ani de copilărie. Faptul că planetele părinților noștri cad aici poate reprezenta, de asemenea, modul în care îi privim. De exemplu, Soarele unui părinte care cade în casa a patra a copilului său va arăta că acesta va avea un rol esențial în primii ani de viață ai copilului său. Aceștia ar putea vedea părintele ca pe o persoană pe care o respectă și chiar îi pot vedea ca pe niște prieteni atunci când vor deveni adulți. Între timp, Marte sau Saturn al unui părinte care cade în casa a patra poate arăta că aceștia își vor învăța copiii disciplina sau vor avea reguli foarte stricte în casa lor. Mercur natal în harta natală sau în sinastria cu un prieten sau cu un membru al familiei arată că este nevoie ca nativul să sape adânc și să își descopere rădăcinile. 

A cincea casă

Planetele natale din această casă reflectă modul în care ne construim propria casă sau spațiul creativ, inclusiv tipul de fundație pe care îl stabilim și regulile pe care le creăm pentru copiii noștri. Faptul de a avea o legătură de sinastrie în a cincea cu prietenii sau familia arată că această persoană ne poate aduce o oarecare fericire și energie creativă, mai ales atunci când Soarele, Mercur și Venus se află aici. Concentrându-ne pe energia casei a cincea din harta natală va reflecta ce limite stabilim pentru a ne proteja pacea și energia.


Planetele sau nodurile potențiale care pot avea un impact asupra conexiunii karmice sunt:

Nodul Nord

Orice conexiune cu Nodurile Lunare arată că este posibil să fi existat o legătură în viața trecută. Cu acest aspect, există o nevoie ca nativul să evolueze, iar persoana cu această planetă îl va împinge să facă acest lucru. Vom fi capabili să ne folosim de energiile încarnării noastre trecute atunci când o planetă face un aspect, mai ales când este vorba de un pătrat, o opoziție sau o conjuncție. Energia este incomodă, dar ne-a împins să evoluăm.

Nodul Sudic

O conexiune sinestrială cu Nodul Sud poate arăta că cineva este un guru pentru cei din familia sa. Energia se concentrează mai mult pe valorificarea darurilor din încarnarea ta anterioară și aducerea lor acum pentru a-i învăța pe alții. În timp ce Nodul Nord poate încuraja creșterea, Nodul Sud se referă la navigarea cu instrumentele pe care le ai la dispoziție. Nativul cu Nodul Sud va ajuta la ghidarea persoanei cu planul personal.

Soare și Lună

Având sinastria Soarelui ne activează miezul. Soarele și Luna sunt lumini puternice și atunci când oricare dintre ele este activată, în sinastrie și în harta natală, putem vedea rolul pe care îl putem lua în familie. Fie vom fi figuri parentale pentru frații noștri cu planete în a treia, fie ne putem asuma rolul de părinte cu sinastrie în a patra, potrivit yourtango.com 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel