Cum să-ți decorezi casa de Crăciun, în funcție de ZODIE

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Lynda Hinton
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Lynda Hinton

Vin Sărbătorile și cu toții ne pregătim casa pentru un Crăciun de poveste. 


BERBEC: 

Două cuvinte: Încetinește. Berbecii au tendința de a se grăbi, așa că ar trebui să aleagă un singur obiect cu care să decoreze casa pentru sărbători și să se oprească aici. În timp ce fac cumpărături, Berbecilor le-ar putea veni o grămadă de idei interesante, dar până când ajung acasă, acele idei vor fi deja plictisitoare.
 

TAUR: 

Un Taur iubește pur și simplu lucrurile. Acest lucru nu este neapărat pentru că sunt materialiști, ci pentru că plăcerea de a trăi constă în satisfacerea la maximum a tuturor celor cinci simțuri. Este important pentru ei nu doar să își prezinte descoperirile de sărbători, ci și să creeze o întreagă atmosferă. Un difuzor de uleiuri esențiale este la fel de esențial ca și muzica pentru Tauri. 

GEMENI:

Gemenii văd decorarea ca pe un mijloc de a atinge un scop. Scopul lor nu este neapărat ca locuința lor să arate cel mai bine, ci să le ofere oaspeților experiența pe care o caută, astfel încât să se bucure să fie acolo. Își vor decora casa pentru a-și găzdui oaspeții. Acest lucru poate însemna să obțină cele mai noi dispozitive de streaming [și] jocuri de societate sau un decor amuzant.

 


RAC: 

Racul tânjește după un confort și „acasă”. Acest lucru înseamnă să pregătească mese și să fie înconjurați de decorațiuni semnificative. Toate cadourile decorative pe care le-au colecționat de la membrii familiei vor ieși din depozit și Fiecare decor și răsfăț de sărbători va avea o poveste.

LEU: 

Știți casa aceea din cartier care are întotdeauna 10.000 de șiruri de luminițe, trei oameni de zăpadă gonflabili și nenumărate ornamente atârnând de brad? Acela este un Leu. Sunt o zodie competitivă, așa că ei vor fi cei mai predispuși să își aglomereze ferestrele sau veranda cu o piesă decorativă zgomotoasă, care atrage atenția asupra lor și a casei lor.

                                                                                                                                                                                                                                                                              
FECIOARĂ: 

Fecioara nu este un semn care se răsfață. Casa unei fecioare este întotdeauna în ordine. Fecioara își va decora casa schimbând obiectele practice de uz casnic cu echivalentul lor festiv. Acesta este momentul în care cănile de cafea "Mama numărul unu" se transformă în cești ceramice de Moș Crăciun. Pentru Fecioară, nu este vorba atât de decorare, cât de stabilirea unei teme.

 

BALANȚĂ: 

Balanțele se aseamănă oarecum cu Fecioarele în ceea ce privește decorarea de sărbători, pentru că și lor le place ordinea. Pentru ei, simetria este frumusețe. Balanța este cât se poate de aproape de un critic de artă fină atunci când vine vorba de decorarea casei. Echilibrul este specialitatea lor în viață și în estetică. Din acest motiv, agățarea de artă tematică în timpul sărbătorilor este unul dintre cele mai satisfăcătoare lucruri pentru Balanță.

SCORPION:

Scorpionii au nevoie cu adevărat de un singur element pentru a-și asigura o vacanță reușită: și acela este ciocolata. Ciocolata este esențială. Este plină de simbolism, iar Scorpionilor le place să adauge niveluri de semnificație celor din jur. 

SĂGETĂTOR: 

Un Săgetător vrea ca locuința lor să fie luminoasă, pozitivă și primitoare. Crearea unui frumos afișaj de masă este chiar pe placul unui Săgetător. Ei se bucură de plăcerile pe care le aduc sărbătorile în ceea ce privește mâncarea, băutura și râsul, așa că își doresc o ambianță care să se potrivească cu bucuria.

 

CAPRICORN:

Iarna este sezonul Capricornilor, așa că decorarea de sărbători este aproape terapeutică pentru acest semn. Decorarea pentru ei trebuie să vină cu substanță și să se încadreze în tradiție. Este un bun medicament pentru un Capricorn să își ia ceva timp din ziua lor aglomerată pentru a-și înfrumuseța cu atenție împrejurimile cu lumini strălucitoare.

VĂRSĂTOR: 

Vărsătorul este mai degrabă altruist în preajma sărbătorilor, concentrat mult mai mult pe a dărui decât pe a primi. Un Vărsător va face tot ce este necesar pentru a asigura fericirea oaspeților săi, având chiar și obiecte personalizate la îndemână. Ei vor ca generozitatea sărbătorilor să strălucească mai mult decât orice altceva.

PEȘTI: 

Același lucru care îi face pe Pești adorabili este, de asemenea, ceea ce îi face oarecum iritanți. Peștii iubesc sărbătorile. (Unii ar spune că un pic prea mult.) Peștii iubesc muzica și nostalgia pe care o aduc sărbătorile. Nu este doar o perioadă distractivă a anului pentru Pești; este una cu adevărat sentimentală. Când vine vorba de activități la adunarea de sărbători, filmele clasice, vor rula pe repeat pe fundal.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel