Cum să-ți dai seama dacă un bărbat nu își dorește o relație serioasă cu tine, în funcție de semnul său zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor o Lauren Rader
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor o Lauren Rader

Dacă îi întrebi pe aproape toată lumea, a fi "prieteni cu beneficii" funcționează doar dacă sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește relația voastră. Dacă o persoană crede că are șanse ca lucrurile să devină serioase, iar cealaltă persoană este interesată doar de anumite placeri, există o mare diferență care va distruge în cele din urmă dinamica.

Semne că un bărbat Berbec nu își dorește o relație serioasă cu tine

Berbecul nu este tocmai subtil atunci când vine vorba de sentimentele sale pentru cineva, așa că nu fi surprinsă dacă îți spune imediat că vrea doar o relație ocazională. Acestea fiind spuse, acesta nu este modul lui de a te face să știi că este doar ocazional între voi doi. Pur și simplu, Berbecul te va face să te simți neimportantă. În loc să fii destinația lui, tu vei fi mai degrabă o oprire pentru el. Privește lucrurile astfel: dacă plănuiește să se întâlnească cu prietenii lui la ora 22:00 și crede că poate să se strecoare mai întâi cu tine pe la ora 21:00, este cu siguranță o mișcare superficială. Dar dacă nu însemni mult pentru el, atunci nu va pretinde. Cel puțin tu vei ști.

Semne că un bărbat Taur nu își dorește o relație serioasă cu tine

Taurul poate fi dificil de citit, mai ales că îi place să își facă toate partenerele, ocazionale sau serioase, să se simtă bine. Relațiile ocazionale constau uneori în întâlniri și în petrecerea timpului în afara dormitorului, dar cu un Taur, acest lucru este total inedit. Sună aproape prea simplu, dar Taurul știe cum să separe perspectivele serioase de "doar prieteni".Știi când Taurul se folosește de tine dacă se întâlnește cu tine la tine acasă (al lui pare prea personal), se cuplează și pleacă. S-ar putea să mai rămână puțin să discute sau să se îmbrățișeze, pentru că face asta pentru că este în firea lui, dar nu te aștepta să te întrebe dacă vrei să mănânci ceva sau să te întâlnești în weekend. Taurul este destul de bun în a ști cine va fi în preajmă pentru o perioadă lungă de timp la începutul relației, așa că și tu vei ști asta.

Semne că un bărbat Gemeni nu își dorește o relație serioasă cu tine

Gemenii se pricep foarte bine la comunicare, iar acest lucru este de două ori mai adevărat atunci când vine vorba de persoanele cu care are o relație serioasă. Din acest motiv, este obișnuit ca Gemenii să fie în contact constant cu tine dacă simte că are un viitor cu tine. Dacă se folosește doar de tine, nu îți va trimite niciodată mesaje, punct. Mesajele și apelurile par prea personale pentru Gemeni, iar el va dori să se asigure că menține o anumită distanță față de tine dacă tot ce vrea este ceva ocazional. Dacă nu veți fi deja la aceeași petrecere sau undeva unde să vă puteți lua acasă unul cu celălalt, singurul mod în care va lua legătura cu tine va fi probabil prin intermediul rețelelor sociale. Acest lucru este suficient pentru a-ți da de înțeles că vrea să se cupleze, dar că nu vrea să fie iubitul tău.

Semne că un bărbat Rac nu își dorește o relație serioasă cu tine

Racul este destul de romantic de modă veche, așa că este obișnuit ca el să fie întotdeauna primul care te agață. Atunci când îi place cu adevărat de cineva, va face întotdeauna primul pas. Acest lucru este valabil pentru orice, de la mesaje și telefoane până la a te invita în oraș și a face totul oficial. Când Racul se folosește de tine, nu va fi niciodată cel care îți trimite primul mesaj. Pentru el, este doar o agățare, așa că, chiar dacă nu-i mai trimiți niciodată mesaje, va găsi pe altcineva care o va face. 

Semne că un bărbat Leu nu își dorește o relație serioasă cu tine

Când Leul este îndrăgostit de cineva, lasă deoparte firea sa de "eu, eu, eu" și începe să se lingușească pe lângă noua sa pasiune. Este genul de persoană care merge cu mașina până la tine în miez de noapte doar pentru că vrea să te sărute, așa că, dacă ai un Leu, prețuiește-l. Acestea fiind spuse, poate fi greu să descifrezi dacă te place cu adevărat sau dacă vrea doar o aventură ocazională atunci când vă întâlniți prima dată. La început, ar putea părea că se înghesuie la tine doar pentru a te face să îl placi mai mult, dar odată ce își dă seama unde se află adevăratele lui sentimente, atitudinea lui se schimbă.În loc să își facă timp pentru tine, Leul găsește mereu scuze. Dintr-o dată, nu poate ajunge la escapada ta de weekend cu prietenii. Nu știa că va trebui să anuleze în ultima clipă întâlnirea cu tine la film. Sigur...

Semne că un bărbat Fecioară nu își dorește o relație serioasă cu tine

Fecioara își asumă, de obicei, rolul de îngrijitor, ceea ce înseamnă că este întotdeauna acolo pentru prietenii, familia și persoanele semnificative. Atunci când "are grijă" de jumătatea sa semnificativă, acest lucru înseamnă, de obicei, să facă s*x numai despre tine; el vrea să știi că știe ce îți place și ce te excită. Dar când vine vorba de prieteni cu beneficii sau de aventuri de o noapte, acest lucru nu este deloc adevărat. În loc să facă totul despre partenerul său, Fecioara sfârșește prin a deveni mai egoist cu nevoile sale. El nu crede că această persoană este suficient de importantă pentru a o cunoaște în mod personal, așa că nu există niciun motiv pentru a o face să se simtă specială în timpul s***i. Această schimbare de personalitate nu este evidentă pentru toată lumea, iar dacă nu cunoști deja o Fecioară, poate fi de-a dreptul imposibil să o citești, așa că trebuie să fii foarte precaută cu acești bărbați.

Semne că un bărbat Balanță nu își dorește o relație serioasă cu tine

Balanța iubește să fie în relații serioase pentru că este o șansă de a încorpora pe cineva pe care îl iubește în rutina sa zilnică (ceva ce îi place foarte mult). Se va strădui să se asigure că îl include pe celălalt semnificativ în aproape tot ceea ce face, indiferent dacă este vorba de cumpărături sau de o cină cu familia. Atunci când Balanța se folosește doar de tine, nu vei avea parte de niciunul dintre aceste avantaje. În schimb, îți poți da seama că vrea să păstreze lucrurile ocazionale atunci când își întrerupe planurile în mod constant. Și când ne referim la constant, chiar vorbim serios. S-ar putea să te lase să crezi că plănuiești ceva cu el sau să anuleze de-a dreptul planurile, dar lipsa lui totală de interes pentru orice altceva în afară de corpul tău este un mare semnal de alarmă.

Semne că un bărbat Scorpion nu își dorește o relație serioasă cu tine

Scorpionul poate fi o persoană intens pasională, care se bucură de s*x și relații, dar există un lucru fără de care Scorpionul nu poate trăi: prietenii săi. Dacă simte ceva cu mai multă ardoare decât în legătură cu s***l, este prietenia. Când ești prieten cu un Scorpion, ai un prieten pe viață. El va face tot posibilul să se asigure că și tu știi asta. Când Scorpionul te folosește doar ca prieten cu beneficii, nu te consideră prieten, punct. Acest lucru se datorează faptului că nu vrea să aibă grijă de tine sau să fie acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el (dur, dar adevărat). În schimb, tot ce vrea este să păstreze lucrurile fizice.

Semne că un bărbat Săgetător nu își dorește o relație serioasă cu tine

Săgetătorul este oricum destul de greu de legat, așa că să-ți dai seama dacă te place cu adevărat sau vrea doar să te agațe poate fi aproape imposibil. Ai putea crede că l-ai înțeles, dar nu este absolut deloc așa. Sentimentele lui pot fluctua în funcție de cum se simte în acel moment, iar monologul intern care îi spune constant să se răzgândească nu ajută nici el. Un lucru pe care te poți baza atunci când vine vorba de citirea sentimentelor Săgetătorului pentru tine este că atunci când își dorește doar o relație fizică, își va reduce destul de mult contactul cu tine, inclusiv  la telefoane  la 3 dimineața. Din moment ce asta este tot ceea ce se așteaptă să obțină de la tine, nu există niciun motiv pentru a pretinde că se întâmplă ceva mai mult. Sună brutal, dar așa e Săgetătorul pentru tine.

Semne că un bărbat Capricorn nu își dorește o relație serioasă cu tine

Capricornul nu se simte adesea confortabil în situații de prieteni cu beneficii sau în situații de aventură de o noapte, dar există o excepție la fiecare regulă. Atunci când Capricornul își caută perechea "pentru totdeauna", îi place să treacă prin toate etapele pe care le asociezi cu relațiile serioase. Asta înseamnă să meargă la prima întâlnire, să cunoască părinții, să se mute împreună, până la căsătorie și copii. Dacă se folosește de tine, nu numai că Capricornul nu face asta, dar singurul lucru mai important pentru el decât respectarea acestui program de evenimente este să nu te prezinte prietenilor lui. El prețuiește foarte mult părerile prietenilor săi, iar dacă te vrea lângă el doar pentru sex, nu te aștepta niciodată ca acest lucru să se întâmple. S-ar putea să crezi că se întâmplă ceva mai mult între voi doi, dar acțiunile lui îți vor spune altceva.

Semne că un bărbat Vărsător nu își dorește o relație serioasă cu tine

Vărsătorul își petrece întreaga viață căutând oameni în preajma cărora să poată fi el însuși și care să-l iubească pentru ceea ce este. Desigur, acest lucru necesită timp și nu toți cei care intră în viața Vărsătorului sunt suficient de norocoși să îl vadă pe adevăratul Vărsător. Și în timp ce el ar putea merge în ambele direcții - adică relații serioase sau întâlniri ocazionale - el poate fi una din două persoane diferite, în funcție de tipul de relație în care se află. Dacă un Vărsător se folosește de tine, nu-ți va da opțiunea de a afla mai multe despre el. În loc să iasă înainte sau să rămână la tine după aceea, va face ceea ce a venit să facă și apoi va pleca de acolo. Este impersonal, da, dar Vărsătorul este adesea impersonal până când se simte confortabil cu tine în viața lui. Dacă această atitudine impersonală nu se schimbă atunci când ești în preajmă, atunci pur și simplu nu este interesat.

Semne că un bărbat din Pești nu își dorește o relație serioasă cu tine

Pești este o persoană romantică chiar și atunci când face s*x ocazional, așa că uneori poate fi înșelător atunci când se comportă ca un iubit fără să-și asume responsabilitățile unuia. Relațiile ocazionale nu îl vor împiedica să te servească la cină, atâta timp cât primește ceva după cină. Poți pune asta pe seama faptului că el se bucură de experiență în loc să vrea doar s*x. Acestea fiind spuse, există un indiciu major la care trebuie să fii atentă dacă el chiar nu este interesat de mai mult decât de s*x, iar acesta este faptul că nu rămâne să se îmbrățișeze sau să doarmă peste noapte după aceea. De obicei, îi place să petreacă mai mult timp cu cineva pe care îl place, mai ales dacă face ceva de genul îmbrățișări și discuții, dar dacă este vorba doar de sex, nu te aștepta la nimic drăguț. Pentru el, este de fapt doar timp pe care ar putea să-l petreacă cu persoanele la care ține. Îmi pare rău!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel