Cum să te ferești de hoți pe plajă. Cele mai bune sfaturi

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Ideea de a sta pe plajă este să te relaxezi și să te bucuri de soare. Dar realitatea este că hoții sunt în căutare de obiecte de valoare nesupravegheate și este important să vă asigurați că sunteți protejat.  Află cum să ai grijă de lucrurile tale.

1. Nu le luați cu dumneavoastră

Știm că este greu să rămâi fără telefon, dar când vreți să faceți o baie, ce faceți? Realitatea este că, dacă vă lăsați obiectele de valoare nesupravegheate, acestea pot fi furate. Cel mai bun mod de a vă proteja obiectele de valoare pe plajă este să nu le luați pe plajă. Înlocuiți telefonul cu o carte bună și deconectați-vă complet de la lumea digitală.

2. Achiziționați un seif portabil

Indiferent dacă veți petrece sau nu timp la plajă, a avea un seif portabil deschide este întotdeauna o idee bună. Multe dintre ele vin sub diferite deghizări, cum ar fi cărțile, care oferă un camuflaj decent împotriva potențialilor hoți.

3. Nu vă expuneți prea mult bunurile

Dacă ai o geantă în mână și un prosop pe umăr, atunci pare destul de sigur că ai ceva de valoare asupra ta. Dacă este posibil, puteți să vă înfășurați obiectele de valoare în prosop, astfel încât să pară că este tot ce aveți la dumneavoastră. Acest lucru nu este același lucru cu protejarea obiectelor de valoare la plajă, dar ajută la iluzia că călătoriți ușor.

4. Fiți vizibil
Aproape toate plajele publice bine administrate au un salvamar. Dacă vă puteți plasa în raza vizuală a acestuia, aveți mai multe șanse de a descuraja hoții locali. În timp ce principala lor sarcină este de a salva oamenii de la înec, ei sunt acolo și pentru a descuraja hoții și a vă ajuta să vă păstrați obiectele de valoare în siguranță pe plajă.

Logica se extinde și la alte persoane. Deși s-ar putea să fiți la plajă pentru liniște și pace, dacă sunteți vizibil pentru un număr bun de oameni, atunci hoții s-ar putea să nu vrea să riște să facă o mișcare. Centrul unei zone mai populate, mai degrabă decât marginile acesteia, va fi cel mai sigur, potrivit postoffice.co.uk

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel