Cum să te descurci cu o soție furioasă. Câteva reguli te vor salva de reacțiile ei

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Julien L
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Julien L

Cu toții trecem prin crize de nervi din cauza presiunii de la locul de muncă combinată cu munca de acasă. Toată lumea are un punct de declanșare. Dacă în acest caz credeți că nu sunteți în stare să vă descurcați cu soția furioasă, iată câteva reguli care vă vor salva de furia ei. Aruncați o privire și încercați să le puneți în practică ori de câte ori va veni momentul.

Cunoaște-i punctul slab

toată lumea are un punct slab. Memorați-o și dacă comiteți o gafă care ar putea să îi atragă mânia, să o facă să se îndrepte asupra voastră, veniți imediat la ea și spuneți-i cu o privire de regret.

Nu te certa cu ea când este nervoasă

Dacă este supărată pe tine și se află în mijlocul unei izbucniri, nu va fi pregătită să asculte partea ta. Concentrează-te pe ea în loc să te salvezi pe tine. Lăsați-o să spună totul și, când se calmează, spuneți-i și varianta dumneavoastră. Nu are rost să te cerți cu cineva atunci când acea persoană este furioasă. Contraargumentele nu sunt niciodată binevenite. Abțineți-vă și de la a-i cere să se calmeze, deoarece nu va face decât să o declanșeze și mai mult. Aceste lucruri tind să acționeze ca un combustibil pentru foc.

Renunță

În loc să taci sau să te cerți, cea mai bună și cea mai sigură opțiune ar fi să te predai ei. Folosește-ți limbajul corpului care să strige că ești de acord cu ea. Dă din când în când din cap și lasă să iasă câteva suspine lente care indică faptul că te predai punctului ei de vedere. Cedați și ea se va liniști destul de curând.

Nu te lăsa înțepat

Femeile au adesea crize de furie, pentru că așa funcționează majoritatea. Ea poate spune lucruri care te rănesc, dar acesta este momentul în care trebuie să o lași baltă. Probabil că ea nu va fi conștientă de cuvintele pe care le-a aruncat, potrivit timesofindia.com

 

Cum se descurcă ZODIILE în situații de criză

 

Berbec

Ești mereu alimentat de adrenalină, așa că ești în elementul tău în timpul situațiilor de urgență. Ești eroul care sare imediat în acțiune. Alții ar putea ezita să facă ceva, dar nu și un Berbec. Așadar, poți conta cu siguranță pe acest semn dacă lucrurile merg prost.

Taur

Ești o persoană care nu suportă schimbările sau surprizele neașteptate. Așa că, în situații de urgență, devii încremenit. Îți este greu să te miști și să gândești rapid. Odată ce realizezi și ai acceptat ceea ce se întâmplă în jurul tău, atunci ești capabil să faci mișcări și să te ajuți.

Gemeni

Nu te sfiești să fugi atunci când ceva nu merge bine. Când vine vorba de o urgență, te salvezi mai întâi pe tine, și poate îți vei face griji pentru ceilalți mai târziu. Totul depinde cu adevărat de situație, dacă simți că ești în siguranță atunci vei fi extrem de util. Dar dacă simți că viața ta este în pericol, atunci ești exclus.


Rac

Când vine vorba de o urgență, ești o persoană căreia îi pasă mai mult de ceilalți decât de tine. Dacă cineva pe care îl iubești este în pericol, atunci vei face tot ce îți stă în putință pentru a-l ajuta mai întâi. Ești genul care își sacrifică viața pentru alții.

Leu

Ești o persoană care, de obicei, are crize de nervi din cauza celor mai mărunte lucruri. Dar, în mod ciudat, ești super calmă atunci când există o urgență. Îți păstrezi calmul și ai tendința de a prelua întotdeauna conducerea. Simți că tu ești cel mai mult cel care îi va duce pe toți în siguranță.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel