Cum să te descurci cu fiecare semn zodiacal al elementului AER (Gemeni, Balanță și Vărsător)

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Viktorija Lankauskaitė
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Viktorija Lankauskaitė

Fiecare dintre noi are un set de puncte forte și puncte slabe. Fiecare semn zodiacal are o personalitate diferită și nu toată lumea se poate descurca cu toate acestea. Există întotdeauna câteva tactici, bune sau rele, pentru a face față fiecărei persoane. Iată câteva sfaturi aprobate de experți care te vor ajuta să te descurci cu semnele zodiacale care au ca element principal AER.

Țineți cont de faptul că semnele zodiacale cu elementul Aer sunt adesea vulnerabile la gândirea și proiecțiile lor personale. Ele preferă teoria în locul practicii fizice. Vorbesc mai mult decât să facă ceva concret.

Gemeni

Gemenii au, în general, o gândire duală. Ei încearcă să se joace cu mințile oamenilor. Ar putea promite ceva la un moment dat și să nege în momentul următor. Acest semn zodiacal poate fi manipulat cu ușurință prin manipulare și prin chemarea lor în momentul în care încearcă să facă orice fel de joc al minții. Gemenii sunt, de obicei, slabi în a riposta.

Unele dintre personalitățile celebre din Gemeni sunt Bob Dylan, Marilyn Monroe, Kanye West și Angelina Jolie.

Balanță

Balanțele sunt, de obicei, egocentrice și îi ascultă pe ceilalți doar dacă îi găsesc logici sau cu ocazia eșecului de a oferi informații logice în acest sens. Se poate manipula o Balanță prezentându-și propriul punct de vedere cu fermitate și întărire în ton, astfel încât să nu-i lase nicio opțiune și să accepte opinia propusă. Pentru a manipula o Balanță trebuie doar să o copleșești.

Unele dintre personalitățile celebre din Balanță sunt  Kim Kardashian, Gwenyth Paltrow, Lil Wayne, Snoop Dogg.

Vărsător

Vărsătorii pot face pe deștepții doar dacă li se dă o șansă. Deseori încearcă să ascundă lucruri, dar dacă le-ai pune întrebări încrucișate ar deveni nervoși și ar putea spune adevărul doar de frică sau din cauza nervozității. Cel mai optim mod de a-i trata este să le pui întrebări încrucișate și să te comporți inteligent în timp ce ai de-a face cu ei.

Unele dintre personalitățile celebre din Vărsător sunt Oprah Winfrey, Paris Hilton, Bob Marley.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel