Cum să scapi de părul grizonat fără vopsea. Ai nevoie de apă și resturile unui aliment și firele albe dispar

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Theme Photos
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Theme Photos

Cum să scapi de părul grizonat fără vopsea. Ai nevoie de apă și de resturile unui aliment intens folosit.

Cum să scapi de părul grizonat fără vopsea. Cel mai frecvent semn al îmbătrânirii este cu siguranță părul care a început să devină gri. Mulți oameni îl disprețuiesc și încearcă să facă tot ce pot pentru a-l putea elimina. Există modalități naturale de a vă ajuta să eliminați părul gri, dar mai întâi trebuie să înțelegeți ce cauzează acest lucru să apară.

Pe măsură ce trece timpul, peroxidul de hidrogen din părul nostru devine defalcat de o enzimă numită catalază, astfel încât să poată produce oxigen și apă. Ele nu sunt periculoase pentru părul nostru.

Odată cu procesul de îmbătrânire, această enzimă devine eliminată. Cu aceasta, procesul care descompune peroxidul de hidrogen devine încetinit. Când se acumulează prea mult peroxid de hidrogen în părul nostru, atunci apar depigmentarea și stresul oxidativ.

Elimină firele albe cu ajutor cojii de cartofi

Ai nevoie de apă și de coajă de cartofi. Am discutat despre beneficiile uimitoare ale cartofilor dulci pentru corpul și părul nostru. Cartofii dulci sunt încărcați cu vitaminele A, B6, C, D si E în timp ce conțin fier, zinc, cupru, calciu, potasiu, niacină și magneziu.

 

Deci, ce poate fi la fel de benefic, dacă nu chiar mai bun pentru părul nostru decât cartofii dulci? Cartofi obișnuiți! Pur și simplu îi numim cartofi albi. Dar acel cartof simplu mic, care de obicei merge grozav cu o friptură suculentă, poate fi, de asemenea, benefic pentru părul tău.

Cartofii albi sunt încărcați cu fosfor, fier, calciu, fibre, potasiu, proteine și vitaminele A, B si C, rezultând o creștere mai puternică a părului. Cartofii previn subțierea firului de păr.

Și ca și cum nu ar fi suficient, cojile sunt excelente pentru a scăpa de părul grizonat în mod natural! Cine știa că o astfel de legumă simplă ar putea fi atât de benefică? Deși poate părea puțin neconvențional să folosiți cartofii ca tratament pentru păr, poate doriți să citiți despre beneficiile pe care le veți culege din acest lucru, notează Huff Post.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel