Cum să obții o friptură de vită extrem de fragedă. Trucul inedit folosit de Carmen Brumă

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit propriul mod de preparare al fripturii de vită.

Știm cu toții că atunci când nu este gătită corespunzător, carena de vită poate fi extrem de tare și greu de mestecat. Totuși, cu trucurile corespunzătoare, te poți bucura de o friptură care să ți se topească la propriu în gură și care să fie extrem de fragedă. Carmen Brumă a experimentat în propria bucătărie o astfel de rețetă,  iar celebrul nutriționist spune că rezultatul final este pur și simplu delicios, mult mai gustos chiar față de cum anticipase. Așadar, în continuare îți prezentăm rețeta antrenorului de fitness, alături de trucurile inedite care au ajutat-o să obțină o friptură excelentă.

„Am pus carnea la marinat pentru 24 de ore la frigider, într-un recipient închis cu: ulei de măsline, aproximativ 400 de ml, 4 linguri de dos de soia, ceapă, usturoi, foi de dafin, piper, sare, boia dulce, țelină, morcov, roșii uscate, apă, astfel încât să acopere totul. După 24 de ore, am pus totul cu capac deasupra (cu tot lichidul) la cuptor, timp de 2 ore, la 150 de grade.”, a scris Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Paula Seling, rețetă de icre de post. Preparatul care nu trebuie să-ți lipseacsă din Postul Paștelui: „Ușor de făcut și gustoasă”

Masa ideală pentru persoanele care țin post

În cazul în care rețeta de mai sus nu este pentru tine, întrucât urmezi Postul Paștelui, avem și pentru tine o opțiune perfectă, pe care a dezvăluit-o tot Carmen Brumă recent. Este vorba despre un preparat care se pregătește extrem de rapid și care poate fi luat cu ușurință și la pachet, în cazul în care te hotărăști că vrei să o savurezi la birou sau pe drum.

Ingrediente

- Lipie din făină integrală

- Pastă de fasole

- Ceapă

- Ulei de măsline

- Ardei gras

- Sfeclă murată

- Semințe (floarea soarelui și dovleac)

- Condimente (opțional, în funcție de preferințe: sare, piper)

Te-ar putea interesa și: Secretul pentru niște găluște pufoase de post, fără ouă. Supa pe care trebuie să o gătești în Postul Paștelui

Mod de preparare

Așadar, în doar cinci minute și cu o listă restrânsă de alimente, poți obține o masă extrem de delicioasă de post, dar și încărcată de nutrienți esențiali pentru organism, precum ar fi fibrele sau grăsimile sănătoase, spune Carmen Brumă.

„Vă arăt o combinație de alimente de post care pot alcătuit o masă cu proteine complete, adică au toți aminoacizii esențiali, fibre și grăsimi sănătoase.

Am întins pe o lipie din făină integrală pastă de fasole, ceapă și ulei de măsline, niște ardei gras, sfeclă murată pentru aportul de probiotice, semințe cu un conținut bogat în magneziu, am pus floarea soarelui și dovleac. Am obținut o masă gustoasă și sănătoasa de post”, a spus Carmen Brumă pe rețelele sociale.

Pe aceeași temă: Ciorbă "de burtă" de post. Rețeta simplă și gustoasă care se prepară la mănăstire: „Acesta e primul secret”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel