Cum să îți calculezi corect anul personal și ce semnificație are pentru tine. Numerologul Nelu Vicleanu: „Sunt ani radicali, cu schimbări importante”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Numerologul Nelu Vicleanu a dezvăluit cum să îți calculezi corect anul personal în numerologie și ce semnificație are acesta pentru tine

Potrivit numerologului Nelu Vicleanu, începutul de an este unul bun. Unele previziuni pot fi bune, altele mai puțin bune. 

În 2024, omenirea este scoasă la raport. Este un an în care se va culege ceea ce am semănat, fie la nivel personal, fie la nivel mondial de umanitate, adică tot ceea ce au semănat statele, ca politică internă sau externă. Acum vine scadența.

Litera H, a opta literă a alfabetului, corespunde justiției. Această scară a justiției presupune să fim corecți și drepți în gândurile și faptele noastre, pentru că nu rămâne nimic neplătit.

De asemenea, dacă ne uităm în Biblie, a opta poruncă este „Să nu furi”. Opt va fi vibrația cea mai importantă în anul 2024.

Cum să îți calculezi corect anul personal

„Oamenii își pot aduna ziua nașterii, cu luna nașterii și cu cifra opt. Rezultatul pe care îl obținem îl vom reduce între 1 și 9. De exemplu dacă avem ziua de naștere 13 și luna 10, cifra este 4. 4 plus 1 fac 5, iar 5 plus 8 fac 13. Așadar, anul personal este 4. Calculăm ziua, cu luna și cu cifra 8”, a spus numerologul Nelu Vicleanu în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

An personal 1

Cei al căror an personal este 1 trebuie să rețină că dacă acum sunt în anul 1, în anul 2023 au fost în anul 9. Vorbim de cicluri de 9 ani. Acestea sunt cele mai importante ca nivel de influență la nivel personal. Cei care se află în an personal 1, ca și cei care se află în personal 9 trebuie să știe că sunt ani radicali, cu schimbări importante.

În anul 1 o iei de la 0. Este un nou început. Ești ca un punct pe o foaie albă. Este un an în care cuvântul „eu” devine cel mai important. Trebuie să dai dovadă de foarte mult curaj, de foarte multă cutezanță. Cifra 8 este și ea o cifră a curajului la nivel global și atunci va trebui să dăm dovadă de curaj. Altfel, anxietatea și frica ne va domina și acest lucru va duce la intimidare, la o presiune foarte mare. Ne vom certa cu șefii, cu conducătorii. Anul 1 este anul în care forța masculină este prezentă. Dacă facem o asociere sau un parteneriat cu un bărbat, atunci va fi foarte important, pentru că acela va fi alături de noi în următorii 9 ani. În anul 1 trebuie să îndrăznești și să fii în față.

An personal 2

Anul 2 înseamnă relație. Trebuie să avem grijă la relațiile noastre. Este posibil ca partenerii să o ia pe căi opuse. De asemenea, există posibilitatea ca oamenii să se căsătorească într-un an sau doi. În anul 2 și 6, oamenii se pot căsători.

Doi înseamnă emoție. Anul va aduce un test al sensibilității noastre. De aceea, nu trebuie să ne aruncăm în acțiuni nebunești sau riscante. Trebuie să dăm dovadă de prudență. Trebuie să avem un spirit de cooperare deosebit, să colaborăm cu ceilalți, dar nu trebuie să ne spunem planurile în gura mare.

Vor fi foarte multe emoții pozitive și negative. Lucrurile pot să fie duale. Putem să fim și la o răscruce de drumuri în care să facem o alegere, iar acea alegere să fie ireversibilă. Ne putem schimba țara, orașul sau partenerul. Va fi un an în care va trebui să luăm decizii, iar acele decizii să nu aibă la bază un fundament emoțional.

An personal 3

Anul personal 3 vine cu un aer de lejeritate, pentru că numărul 3 aduce socializare multă, bucurie, zâmbet și fericire. Este anul în care se poate naște și un copil. Unul este mama, doi tata, iar trei copilul.

Este un an în care se va pune accentul pe cunoaștere, pe informație. Este anul în care te poți înscrie la un nou curs, să faci un masterat sau o nouă facultate. Ai o dorință intensă de a cunoaște. Provocarea lui 3 este că poți să fii împrăștiat în prea multe direcții, să fii lipsit de concentrare, să dai dovadă de o anumită superficialitate. 

Viața socială va fi foarte intensă. Ieși cu prietenii la cât mai multe petreceri și este posibil ca talentele tale să se risipească. Autodisciplina este necesară în acest an pe care îl putem considera unul dintre cei mai frumoși și cei mai ușori ani.

An personal 4

Anul 4 spune că s-a terminat cu distracția și trebuie să mai și muncim. Cifra 4 ne testează în ceea ce privește seriozitatea noastră, responsabilitatea, ne obligă să fim cu picioarele pe pământ, practici, pragmatici și să ținem seama de nevoile materiale.

De asemenea, 4 aduce problema supraviețuirii. Ar putea exista piedici, provocări, întârzieri, dar ceea ce construim va avea foarte multă durabilitate, pentru că 4 este cel care construiește pas cu pas, cărămidă cu cărămidă.

An personal 5

Anul 5 este un an al schimbărilor. Este un an la fel de important ca anul 1. Și el aduce schimbări și noi direcții în viață, însă trebuie să avem grijă, pentru că 5 este mai distrat, este jucătorul, actorul și atunci trebuie să aibă grijă să nu alerge după doi iepuri și să nu prindă niciunul.

Metaforic, cifra 5 este asociată cu schimbătorul de viteze. Este momentul să sari de pe bancheta din spate, să pui mâinile pe volan și să-ți alegi calea. Provocarea acestui an sunt excesele și atunci este nevoie de cumpătare.

An personal 6

Anul 6 este un an al casei, al căminului, al familiei. Este un an în care ne putem căsători, dar este și un an în care se verifică și cât de temeinică este căsnicia. Dacă anul precedent a existat un cutremur în căsnicie, atunci este posibil ca într-un asemenea an să să ajungă la divorț.

Este anul în care suntem preocupați de ceilalți. Cifra 6 este cifra responsabilității și să ne asumăm foarte multe. Am putea să fim idealiști, să-i dăm pe ceilalți la o parte și să facem noi, dar acest lucru s-ar putea să aducă și frustrări, pentru că am putea să nu primim recunoștința necesară. Trebuie să învățăm să și primim, nu doar să dăm.

An personal 7

Anul 7 este anul pe care l-am încheiat la nivel universal, când oamenii au simțit nevoia de izolare, de singurătate și au avut nevoia să mediteze. 7 este asemenea zilei de duminică. Ne-am odihnit, am încercat să vedem încotro mergem și care este calea noastră.

Această singurătate ne-a ajutat să descoperim cine suntem noi, care este scopul nostru. Într-un an 7 ești mai introvertit, mai distant și mai rece.

An personal 8

Cei care au trecut în anul personal 8 sunt norocoși. Ei trebuie să dea dovadă de curaj, îndrăzneală și să-i mobilizeze pe ceilalți. Cifra 8 este vibrația cea mai mai materialistă dintre toate cifrele.

Cu un asemenea an, persoanele trebuie să fructifice la maxim oportunitățile în plan material. Dacă ai șansa să ocupi o funcție de putere, să schimbi casa sau mașina atunci fă-o!

An personal 9

Anul 9 este un an radical, un an important. În acest an culegem tot ceea ce am semănat. Este anul recoltei, un an de sinteză, de bilanț.

Trebuie să facem o curățenie în viața noastră, din toate punctele de vedere, să renunțăm la tiparele noastre de gândire limitative, la toate fricile, frustrările, resentimentele, credințele negative, kilogramele în plus și la relațiile toxice.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel