Cum să interpretezi numerele îngerilor folosind astrologia

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christophe Van der waals
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christophe Van der waals

Numerele îngerilor sunt acele semne numerice reprezentative pentru forțele divine din viața ta care încearcă să te ghideze sau să-ți trimită mesaje de sprijin și încurajare. Numerele îngerilor sunt numere repetitive care pot apărea oriunde în viața ta, fie că este vorba de plăcuțe de înmatriculare, ceasuri, numere de telefon sau chiar chitanțe; orice lucru care poartă numere poate fi un vehicul prin care să primești un semn de la ghizii tăi spirituali.  

La fel ca în cazul majorității aspectelor astrologice, primul pas este să vă consultați propria hartă natală sau de naștere. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de data, ora și locul nașterii dumneavoastră. Puteți folosi apoi un calculator de hartă natală pentru a vă genera harta.

Cum să interpretezi numerele îngerilor folosind astrologia

1. Determinați semnificația generală a numărului îngerului dvs.

De exemplu, numărul de înger 1 reprezintă conducerea, în timp ce numărul de înger 7 este asociat cu libertatea, intuiția și cunoașterea.

2. Rețineți legătura planetară a fiecărui număr de înger

În astrologie, numerele de la unu la nouă sunt guvernate fiecare de o anumită planetă (sau planete):

1: Soare

2: Luna

3: Jupiter

4: Uranus

5: Mercur

6: Venus

7: Neptun

8: Saturn

9: Marte și Pluto


3. Găsiți casa pe care o ocupă această planetă în harta voastră

Fiecare dintre cele 12 case din astrologie guvernează un anumit domeniu din viața ta. Casa în care este plasată planeta asociată cu numărul îngerului tău îți va da o idee despre partea din viața ta asupra căreia ți se cere să te concentrezi. Acest lucru vă va permite să obțineți claritate în jurul și chiar o înțelegere a drumului pe care ar trebui să îl urmați, mai ales dacă vă aflați la o răscruce de drumuri.  

De exemplu, dacă ai văzut îngerul cu numărul 777, te vei uita la plasarea casei lui Neptun în harta ta. Dacă ai Neptun în casa a noua, ghizii tăi spirituali îți atrag atenția asupra unor domenii din viața ta care privesc cunoașterea și intuiția. Ar putea fi o reasigurare de a avea încredere în instinctul tău, potrivit yourtango.com 

1221 Semnificație

Pentru a cunoaște semnificația din spatele numărului 1221, trebuie să cunoaștem mai întâi semnificația numerelor pe care le vedem în interiorul acestuia: numerele 1, 2, 12, 122, 21 și 221.

Numărul 1 are foarte mult de-a face cu un nou început sau cu un nou început. Este, de asemenea, un număr de leadership și te inspiră să îți folosești intuiția. Acest număr are legătură cu oportunitatea și cu îmbrățișarea unei schimbări în viața ta.

Numărul 2 reprezintă parteneriatele, în special cele armonioase. Acest număr încurajează echilibrul, prosperitatea, munca în echipă, pacea și armonia. Ne amintește cât de importante sunt parteneriatele, atât cele romantice, cât și cele platonice.

Numărul 12 simbolizează găsirea armoniei, cunoașterea și intelectul. Este vorba despre căutarea înțelepciunii superioare.

Numărul 122 transmite să fii martor la miracolele din jurul tău. Acest număr este, de asemenea, asociat cu a avea noi perspective asupra vieții.

Numărul 21 reprezintă manifestarea gândurilor tale în realitate. Te avertizează să fii atent cu gândurile tale și să le păstrezi pozitive.

Numărul 221 transmite pozitivitate, recunoștință și schimbare. Ne amintește că, dacă muncim din greu, putem realiza aproape orice.

Înainte de a ne da seama ce înseamnă 1221, trebuie să cunoaștem și semnificația din spatele numărului său de reducere: 6. 

Numărul 6 simbolizează compasiunea, empatia, dragostea necondiționată și noile schimbări. Numărul 6 se referă, de asemenea, la responsabilitate și la servirea celorlalți.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel