Cum să îndepărtezi mirosul neplăcut din toaletă, fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jan Antonin Kolar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Jan Antonin Kolar

Adeseori, în toaletă miroase urât, chiar dacă este spălată și curată. Ce te faci dacă odorizantul de cameră s-a terminat, iar un musafir vrea la toaletă? 

Situația devine complicată și jenantă pentru toți, însă un simplu truc te ajută să elimini pe loc un miros neplăcut. 

Dacă nu ai un odorizant de cameră la îndemână, iar mirosul trebuie îndepărtat de urgență, atunci ai nevoie de o cutie de chibrituri.

De fapt, această metodă era cunoscută și de bunicile noastre, când nu existau atâtea soluții chimice care acum ne salvează din orice situație neplăcută.

Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

Pentru a elimina rapid mirosul neplăcut din toaletă, aprindeți doar un chibrit, mai bine chiar două. Nu trebuie însă să vă așteptați ca, după ce ați folosit acest turc, camera să se umple de aer curat de munte. Cert este că mirosul neplăcut nu se va mai simți și puteți intra fără nicio jenă în toaletă.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Remedii făcute în CASĂ pentru a scăpa de axilele urât mirositoare

Bacteriile care trăiesc la suprafața pielii noastre descompun proteinele atunci când transpirăm și are loc o eliberare a unor compuși acizi distincți, ceea ce duce la mirosul înțepător.

1. Folosiți sare gemă

Puneți niște sare gemă într-o găleată plină cu apă călduță. Amestecați bine până se dizolvă și apoi faceți duș. Are proprietăți de curățare și, de asemenea, elimină transpirația suplimentară.

2. Pulverizează oțet de cidru de mere

Luați 1 cană de oțet de cidru de mere și amestecați-l cu 1/2 jumătate de cană de apă. Puneți-l într-o sticlă cu pulverizator și folosiți-l în fiecare seară pe subraț înainte de a dormi. Spală-l cu apă călduță dimineața.

3. Folosește cartofi

Tăiați felii subțiri de cartof și frecați-l pe subraț timp de 30 de minute. Spală-te cu apă și mirosul de la subraț va dispărea.

4. Aplică bicarbonat de sodiu cu lămâie

Ia două linguri de bicarbonat de sodiu și amestecă-l cu o lingură de suc de lămâie. Faceți o pastă. Masează-ți amestecul pe subraț timp de 10 minute cu mișcări circulare. Spălați-vă cu apă.

5. Folosește suc de roșii

Amestecați suc de roșii cu suc de lămâie. Aplicați amestecul timp de 10 minute în jurul axilelor și apoi spălați-l cu apă rece, potrivit timesofindia.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel