Cum să îndepărtăm zgârieturile și petele de pe parchet. Un remediu natural și un truc al bunicii ne vine în ajutor

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Beazy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Beazy

Dacă ai parchetul proaspăt montat, este tare neplăcut să-l vezi plin de zgârieturi. Dar nu te panica, există câteva trucuri care te pot ajuta să le ascunzi sau chiar să le elimini.

Urmele de pe parchet sunt inevitabile. Unele sunt cauzate de  mutatul mobilei sau rearanjarea sufrageriei, pe când altele apar pe neașteptate, fără să ne dăm seama.  Atunci când muți un scaun sau când pisica se plimbă pe podeaua din sufragerie.

Cei care au parchet cunosc bine acea senzație de neputință când îl văd opac sau zgâriat.  Dar putem remedia această situație neplăcută, folosind câteva picături din acești aliați naturali.

După cum știm cu toții, tipul de suprafață pe care urmează să o tratăm este deosebit de delicată, așa că trebuie să acordați atenție alegerii produselor.

Pe lângă detergenții specifici și testați, am putea încerca să folosim și ingrediente naturale, așa cum făceau adesea bunicile noastre.

 

Cum să îndepărtăm zgârieturile și petele de pe parchet. Un remediu natural și un truc de-al bunicii ne vine în ajutor

 

Soluția descrisă mai jos necesită foarte puține ingrediente, care sunt disponibile și mai presus de toate poate  fi păstrată luni de zile, pentru a o reutiliza atunci când este necesar.

Folosirea este foarte simplă: trebuie doar să o întindeți-o uniform pe suprafața zgâriată, folosind o pensulă.

Îndepărtarea zgârieturilor și petelor de pe parchet este ușoară cu acest remediu natural.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel