Cum să folosești astrologia pentru a-ți prezice experiența sarcinii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Camylla Battani
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Camylla Battani

Odată ce ai aprofundat astrologia, o poți folosi pentru a prezice o gamă largă de lucruri. Cum ar fi, aspectul fizic al sufletului tău pereche (și când îl vei întâlni), personalitatea viitorului tău copil și chiar cum vei fi tu ca părinte. Poți folosi astrologia chiar și pentru a-ți prezice călătoria ta de mamă. Totul depinde de harta natală a zodiei tale.

Prima lună

Venus, planeta iubirii, reprezintă concepția în astrologie. Și cum nu va exista o sarcină fără concepție, Venus este planeta pe care ar trebui să o privești în harta ta natală pentru a prezice cum va fi prima lună de sarcină.

Dacă ai un Venus bine plasat, cum ar fi un Venus în Taur sau Venus în Leu, circumstanțele pot fi incredibil de romantice și sarcina va începe cu ușurință. Dar un Venus prost plasat poate indica probleme. De exemplu, Venus în Scorpion poate cauza o concepție dureroasă sau o experiență toxică cu tatăl copilului.

Plasarea lui Venus în casă îți va oferi mai multe indicii despre experiența din prima lună. De exemplu, dacă ai Venus în casa a 9-a, vei călători mult sau viața ta va fi destul de agitată în prima lună de sarcină. Dacă ai Venus în casa a 12-a, s-ar putea să nici nu știi că ești însărcinată decât mult mai târziu!

A doua lună

Marte guvernează a doua lună de sarcină. Așadar, pentru a ști cum va fi experiența ta de sarcină în această perioadă, verifică poziția lui Marte în harta ta natală și orice aspecte semnificative între el și alte planete și puncte.


Un Marte bine poziționat va face ca a doua lună să fie ușoară și fără probleme, dar un Marte prost plasat poate duce la complicații directe de sănătate și chiar la vizite de urgență la spital, mai ales în cazul problemelor de tensiune arterială. Amplasarea lui Marte în casă vă poate da mai multe indicii. De exemplu, Marte în casa a 2-a poate dezvălui că veți fi foarte sedentară în a doua lună și că veți lua o greutate considerabilă pentru a vă ajuta să vă îngrijiți copilul în creștere.

A treia lună

Jupiter guvernează a treia lună de sarcină. Casa și semnul lui Jupiter din harta ta natală, împreună cu conexiunile astrologice semnificative, vor dezvălui cum va fi experiența ta de sarcină la sfârșitul primului trimestru. De exemplu, Jupiter în Gemeni în casa a 6-a dezvăluie că vei comunica cu medici și specialiști pe tot parcursul lunii. S-ar putea chiar să cauți o moașă care să te ajute mai târziu cu o naștere la domiciliu. Jupiter opus Lunii poate dezvălui că vor exista conflicte domestice între soț și soție sau cu socrii în timpul celei de-a treia luni de sarcină.

A patra lună

Soarele guvernează a patra lună de sarcină. Trebuie să te uiți la semnul tău solar și la poziționarea casei sale în harta ta natală pentru a prezice cum va fi această lună în călătoria ta de sarcină. Un Soare puternic relevă faptul că copilul tău va crește bine și va arăta mișcare din când în când. Dar un Soare prost plasat poate dezvălui probleme de sănătate și deficiențe nutritive la mamă sau poate arăta că organismul mamei nu este potrivit pentru sarcină din diverse motive, ceea ce duce la o experiență dificilă.

A cincea lună

Luna guvernează a cincea lună de sarcină, așa că analizează-ți semnul Lunii și plasarea casei în harta ta natală pentru a afla ce vei experimenta în această etapă a sarcinii. O Lună bine plasată dezvăluie că te vei simți puternic conectată la copilul tău în această lună și mai departe. O Lună prost plasată poate dezvălui o deconectare între mamă și copil și instabilitate emoțională la mamă.

A șasea lună

Saturn guvernează cea de-a șasea lună de sarcină. Aceasta poate fi o perioadă dificilă pentru multe persoane, deoarece este ultima lună a celui de-al doilea trimestru. De asemenea, Saturn este cunoscut ca fiind planeta care dă ordine. Un Saturn prost plasat în harta ta natală poate face ca a șasea lună de sarcină să fie plină de probleme și provocări. De asemenea, vă puteți confrunta cu probleme cu figurile de autoritate și cu medicii. Unele persoane se simt ca și cum ar trebui să facă o alegere dificilă care nu este benefică pentru ele sau pentru copilul lor. Un Saturn bine plasat, însă, dezvăluie că vei fi bine îngrijită de toată lumea, inclusiv de lucrătorii medicali, iar lucrurile vor decurge într-un ritm constant și ușor de adaptat.

Luna a șaptea

Mercur guvernează cea de-a șaptea lună de sarcină. Așadar, privește casa și semnul lui Mercur din harta ta natală pentru a prezice cum va fi a șaptea lună în călătoria ta de sarcină. De asemenea, trebuie să vă uitați la conexiunile semnificative dintre Mercur și alte planete și puncte pentru a fi atenți la potențiale probleme sau binecuvântări neașteptate. De exemplu, dacă ai un Mercur în Fecioară în conjuncție cu Ascendentul, este posibil să ai parte de naștere și travaliu prematur. În timp ce Mercur în Taur în casa a 11-a va face ca această lună să fie atât de neproblematică încât nici măcar nu veți realiza când veți progresa spre luna a opta.

A opta lună

Luna a opta este critică în călătoria de sarcină a oricărei femei. Iar în astrologie, ea este guvernată de stăpânul Ascendentului mamei. De exemplu, dacă semnul ascendent al mamei este Rac, atunci stăpânul semnului ascendent este Luna. Ea va trebui să se uite la plasamentul Lunii în harta sa natală pentru a prezice cum va fi a opta lună de sarcină. Stăpânul Berbecului și al Scorpionului este Marte, al Taurului și al Balanței este Venus, al Gemenilor și al Fecioarei este Mercur, al Racului este Luna, al Leului este Soarele, al Săgetătorului și al Peștilor este Jupiter, iar al Capricornului și al Vărsătorului este Saturn.


Luna a noua

Soarele guvernează a noua lună de sarcină, așa că principiile prezentate în luna a patra de sarcină se vor aplica și aici. Un Soare bine plasat în harta natală a mamei va face ca ultima lună de sarcină să fie foarte liniștită, iar nașterea să nu vă pună viața în pericol. Dar va fi invers dacă Soarele este prost plasat sau dacă există aspecte proaste între Soare și alte planete și puncte semnificative, potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel