Cum să faci „trucul hotelului”, astfel încât praful să nu se mai vadă în casa ta multă vreme

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nino Maghradze
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nino Maghradze

Dacă există ceva care nu este terminat acasă, este curățarea locuinței. Și este că întotdeauna există ceva de făcut. De la chiuveta din bucătărie până la curățarea tuturor deșeurilor care au ajuns pe jos după prepararea anumitor alimente. Prin urmare, nimic mai bun decât să-ți faci viața mai ușoară. Din acest motiv, acum îți vom oferi trucul hotelului pentru ca praful să nu se vadă mult timp în casa ta.

Cu siguranță ați observat că atunci când ajungeți să vă cazați la un hotel în vacanță și să stați mai multe zile în aceeași cameră, se pare că celebrul „serviciu de curățenie” are loc în fiecare zi pentru că este puțin praf acumulat.

Dar acest lucru se datorează în principal unui truc de curățare pe care îl au în aceste locuri cu intenția de a nu se lupta atât de des cu particulele de praf care rămân lipite de suprafața mobilierului, ecranelor, noptierei sau elementelor decorative.

Cel mai bun lucru este că poți lua acest truc acasă și îl poți implementa, vei observa diferența absolută când îl vei pune în practică. În plus, nu vei cheltui o sumă uriașă de bani și, în același timp, te vei descurca fără alte produse care fac parte din rutina ta.

 

Așa că apucă-te de treabă și vei observa cum devine trucul tău preferat. Vă oferim trucul pas cu pas pentru a obține cele mai bune rezultate imediat.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

Trucuri de pe TikTok : Cel mai bun mod de a curăța cu adevărat chiuveta dumneavoastră

Săpunul de vase, bicarbonatul de sodiu, degresantul: toate acestea sunt mijloace pe care le folosim pentru a ne păstra bucătăria curată. O curățare temeinică o dată pe săptămână și bucătăria arată din nou proaspătă ca o margaretă. Cel puțin, așa credem noi. Se pare că întotdeauna am sărit o parte. Pe TikTok există trucuri care vă arată cum să vă curățați cu adevărat chiuveta complet .

Săriți peste anumite părți

Bineînțeles că este important să goliți regulat scurgerea, să spălați bine chiuveta și să scoateți robinetul din când în când. Dar asta nu este tot dacă urmărești o chiuvetă complet curată. TikTok-ul ne-a arătat o parte a chiuvetei pe care o sărim întotdeauna în timpul curățeniei. V-ați gândit deja la acest lucru?

Canalizare murdară

Chiuveta pare întotdeauna curată și lucioasă. Din păcate, nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Acesta procedează la deșurubarea scurgerii de la chiuvetă, iar sub aceasta se află destul de multă mizerie. Pentru prima dată se îndepărtează mai întâi cu o cârpă, iar apoi se curăță complet scurgerea cu o periuță de dinți veche și niște abraziv. Apoi se clătește niște bicarbonat de sodiu și apă caldă prin scurgere și înșurubează capacul la loc. Este nevoie de ceva efort, dar apoi ai o chiuvetă ultra curată în bucătărie.

Atenție!!!

Înainte de a alerga la bucătărie pentru a curăța chiuveta, este util să luați o găleată. Apa se scurge atunci când deșurubați scurgerea. E bine de știut! Vom avea grijă de chiuveta noastră mult mai des. Dacă aveți multe probleme cu muște în bucătărie, este bine să vă uitați ce se ascunde sub scurgerea chiuvetei!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel