Cum să faci bani aproape fără efort, în funcție de semnul unde se afla Jupiter în harta natală

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Semnul tău de Jupiter influențează modul în care experimentezi norocul și bogăția. Cunoscându-ți semnul lui Jupiter te poate ajuta să restrângi modalitățile de a genera mai multă bogăție în viața ta într-un mod care pare aproape fără efort.

Jupiter în Berbec

Ești competitiv în mod natural și îți dorești cu adevărat să fii cel mai bun, ceea ce te face să ieși ușor în evidență. Să devii antreprenor este cea mai bună cale de acțiune pentru că ai impulsul necesar pentru a face acest lucru să se întâmple. Asigură-te doar că nu te lași distras de cei din jur.

Jupiter în Taur

Atunci când Taurul și Jupiter se unesc, face câteva lucruri - în principal frumusețe, abilități muzicale și abundență. Ești deja materialist, așa că a avea abundența de partea ta aproape garantează un fel de bogăție la un moment dat în viață. Totuși, dacă preferi să muncești pentru asta, frumusețea ta te poate duce departe, fie că este vorba de modeling sau machiaj. Ai talent și în muzică, așa că, dacă vrei, cântă acel cântec!


Jupiter în Gemeni

IQ-ul tău ridicat, simțul umorului și carisma, toate te pot ajuta să te ducă în lumina reflectoarelor. Urmărind aceste trăsături te va duce cu siguranță la Hollywood, chiar dacă nu îți propui să fii actor sau actriță. Îți vei dezvolta totuși o reputație destul de bună, ceea ce îți va deschide uși.

Jupiter în Rac

Faptul de a avea un simț accentuat al intuiției, amestecat cu expansivitatea, îți oferă abilitatea de a întrevedea viitorul, altfel spus de a avea puteri psihice. Ți-ai putea face cu ușurință un nume folosind aceste abilități. Dar, dacă nu este genul tău, ești totuși destul de intuitiv și observator, așa că poate că ar fi bine să devii un detectiv celebru.

Jupiter în Leu

Leii au două lucruri care îi avantajează cu Jupiter: divertismentul și creativitatea. Nu ești neapărat creativ în sensul de a stăpâni o artă, dar ești artistic. De asemenea, ai capacitatea de a-i distra pe ceilalți. Punând aceste trăsături laolaltă, înseamnă că cea mai bună cale de acțiune pentru a face bani ar fi să devii un entertainer într-o anumită calitate.


Jupiter în Fecioară

Totul rămâne destul de simplu pentru Fecioare. Atunci când Jupiter este cu tine, îți crește impulsul. Ești în mod natural un muncitor și atunci când găsești ceva care te pasionează, vei continua să lucrezi până când vei fi cel mai bun în acel domeniu. Să devii cel mai bun îți va aduce cu siguranță mai mulți bani.

Jupiter în Balanță

Balanțele sunt de fapt asemănătoare cu Taurii când vine vorba de Jupiter. Dar pentru tine, totul se referă cu adevărat la frumusețe. Ai fost binecuvântată cu o înfățișare bună și poți folosi asta în avantajul tău. Oamenii vor să fie cu cineva ca tine și având mai mulți oameni în jurul tău pentru a te ajuta, vei face ca obținerea banilor să vină mult mai repede. Pe lângă frumusețea fizică, ai și capacitatea de a crea lucruri frumoase, așa că, indiferent de situație, frumusețea este întotdeauna de partea ta.

Jupiter în Scorpion

Cea mai bună modalitate de a vedea mai mult verde vine cu un preț. În primul rând, există șansa ca numele tău să facă mai mulți bani decât tine, ceea ce înseamnă că vei câștiga avere postum. Acum, există o altă modalitate prin care poți obține bani, dar aceasta vine la moartea cuiva de la care ai primi o moștenire. Așadar, modul în care devii bogat nu este amabil.


Jupiter în Săgetător

Jupiter este la el acasă aici, așa că, pentru o planetă care reprezintă norocul, devii extrem de norocoasă. Adică, dintre toate semnele, ai cele mai multe șanse să câștigi la loterie. Îți vei face averea prin muncă, dar aceasta va veni mai ales prin noroc.

Jupiter în Capricorn

Când Capricornii se întâlnesc cu Jupiter, este vorba despre cariera ta. Aveți mari șanse să deveniți celebru sau, cel puțin, să fiți bine cunoscut. Totul se reduce la ceea ce faci. Cu Jupiter de partea ta, vei deveni cunoscut pentru că ești cel mai bun în ceea ce faci, indiferent despre ce este vorba. Asta sigur îți va crește salariul.

Jupiter în Vărsător

Ești povestea de succes a zilelor noastre. Atunci când Jupiter vine la tine, succesul tău se află în social media. Îți poți folosi aceste abilități pentru a deveni celebru în social media și un influencer. Asta înseamnă, de asemenea, să ai sponsori și să poți face ceea ce îți place în timp ce oamenii te plătesc pentru a te promova.

Jupiter în Pești

Această pereche scoate la iveală cea mai puternică creativitate. Cel mai probabil vei putea găsi noroc în ceva artistic, fie că este vorba de muzică, artă sau orice altceva care te atrage cel mai mult. Arătând aceste abilități, cu siguranță vei intra în afaceri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel