Cum să desfunzi vasul de toaletă cu ajutorul unei sticle: Trucul simplu de care instalatorii nu ar vrea să afli

Data publicării:
Sursa foto:unsplash, autor Giorgio Trovato
Descriere foto: Sursa foto:unsplash, autor Giorgio Trovato

Orice casă ar trebui să aibă un mijloc de curățare a canalizării. Iată cum să desfunzi vasul de toaletă cu ajutorul unei sticle: Trucul simplu de care instalatorii nu ar vrea să afli.

Înfundarea toaletei nu apare după un program, ci în momentele în care nimeni nu se așteaptă la probleme și nu există timp pentru a merge la cumpărături.

În astfel de cazuri, vă puteți descurca cu mijloace improvizate, iar o sticlă de plastic obișnuită vă va ajuta să salvați situația. Vă vom spune cum să curățați toaleta cu o sticlă. Vom descrie în detaliu ce altceva poate fi folosit pentru a rezolva rapid problema de instalații sanitare.

Cauzele blocajelor vasului de toaletă

O toaletă înfundată este una dintre cele mai mari neplăceri care se pot întâmpla la o scurgere. Atunci când toaleta nu mai trage apa, apele uzate umplu vasul de toaletă și un miros neplăcut se răspândește în toată casa.

 

Trucul simplu de care instalatorii nu ar vrea să afli

 

Bicarbonat de sodiu pentru curățarea canalizării

Uneori se recomandă curățarea vasului de toaletă cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru a preveni blocajele. Acesta este un bun substitut pentru substanțele chimice speciale. Bicarbonatul de sodiu înmoaie și îndepărtează placa bacteriană de pe pereții țevilor.

Când vine vorba de funcționare, este important să ne amintim: toaleta este un aparat sanitar util, nu un loc de depozitare a gunoiului. Nu este potrivit pentru a arunca gunoi, cum ar fi nisipul pentru pisici, vată de bumbac, cârpe, scutece, ață, deșeuri alimentare, resturi de demolare sau reziduuri de mortar de ciment.

Dacă vă tratați toaleta ca pe un coș de gunoi, veți ajunge inevitabil la blocaj. Nu ar trebui să aruncați nimic inutil în vasul de toaletă. Obiectele scăpate din greșeală trebuie scoase imediat din toaletă, nu trebuie ignorate, cu atât mai puțin aruncate, împingându-le mai departe în conducta de canalizare.

Cum să desfunzi vasul de toaletă cu ajutorul unei sticle

 

Eliminarea unui blocaj cu o sticlă de plastic

În cazul în care nu aveți niciun echipament de curățare a canalizării în casă, puteți salva situația cu o sticlă de plastic obișnuită de 1,5 până la 2 litri. Tot ce ai nevoie este un cuțit ascuțit.

Înșurubați bine capacul pe gâtul flaconului.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel