Cum să cureți bradul artificial. Trucul genial cu sarea care va absorbi tot praful

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Alsu Vershinina
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Alsu Vershinina

Cum să cureți bradul artificial și ce poți să pățești dacă nu faci lucrul acesta.

Cum să cureți bradul artificial astfel încât să nu îți pui sănătatea în pericol. Se apropie sărbătorile de iarnă, iar unii dintre noi deja am început să decorăm bradul de Crăciun. Multe persoane optează pentru un brad artificial, care de-a lungul anului este depozitat în diferite locuri ferite, precum mansarde, debarale sau prin balcon.

Bradul artificial de Crăciun este gata și așteaptă în cutia de depozitare. În câteva minute copacul poate fi asamblat și gata pentru decorațiuni. Dar, după câteva utilizări, la fel ca alte decorațiuni preferate, un brad artificial poate ieși din cutie arătând prăfuit și mirosind învechit - caz în care, este timpul să curățați pomul artificial de Crăciun.

Din acest motiv, bradul artificial este un risc pentru sănătate. Chiar și închis într-o cutie, acesta absoarbe particulele mici de praf care ne pot pune sănătatea în pericol.

Curățarea bradului artificial este simplă, dar este consumatoare de timp. Planificați-vă programul de decorare pentru a avea timp să curățați bradul artificial înainte de a-l decora. Cu doar câteva unelte și consumabile de uz casnic, pomul de Crăciun artificial neiluminat sau iluminat va fi proaspăt și curat.

Cât de des trebuie curățat un brad artificial

În mod ideal, un pom de Crăciun artificial iluminat sau neiluminat ar trebui să fie curățat la sfârșitul sezonului de vacanță și din nou atunci când este reasamblat. Cu toate acestea, o curățare bună înainte de decorare vă va face sezonul mai luminos, potrivit The Spruce.

Aceleași tehnici folosite pentru curățarea unui pom artificial de Crăciun pot fi folosite pentru ghirlande și coroane artificiale.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel